Jaluzele textile în camera unui adolescent – de ce să le alegi?

Jaluzele textile pentru camera unui adolescent- de ce sa le alegi?

Decorarea camerei unui adolescent poate fi o sarcină destul de provocatoare, așa cum poate atesta fiecare părinte care a încercat vreodată acest lucru. Sunt atât de mulți factori de luat în considerare. De la împacarea așteptărilor și dorințelor copilului cu viziunea părinților, până la crearea unui spațiu funcțional. Spațiu care să răspundă nevoilor în continuă schimbare ale unui adolescent și să se integreze perfect cu restul decorului apartamentului.

Un proces atât de complex poate părea de-a dreptul imposibil uneori. Cu toate acestea, la ActualArt, înțelegem prea bine această problemă, motiv pentru care am dori să dăm o mână de ajutor astăzi. Încercam sa va îndrumăm cum să alegeți jaluzelele textile perfecte  pentru camera adolescentului dvs.

La urma urmei, jaluzelele taxtile pentru fereastră bine selectat poate servi nu numai ca o soluție funcțională excepțională. Ci și ca un element decorativ esențial – unul care merită atenția noastră totală. Deci, hai să începem!

Merită sa alegi jaluzele textile în camera unui adolescent?

Când vine vorba de deorarea camerei unui adolescent, tindem sa lasam la urma ferestrele. Cu toate acestea, adevărul este exact opusul .

Importanța unei jaluzele textile bine montate nu poate fi lasată in plan secundar. De la evidențierea modernității întregului aranjament. Până la funcționalitatea care permite controlul precis al cantității de lumină naturală care intră în cameră și terminând cu beneficii de economisire a spațiului – totul contează.

Nu este de mirare că draperiile și perdelele tradiționale deseori nu vor funcționa deloc. Acestea ocupă prea mult spațiu și se ciocnesc cu mobilierul pentru tineret inspirat de un erou sau pasiune preferată.

De aceea, versatilitatea jaluzelelor textile este una dintre cele mai importante caracteristici ale sale. Natura lor atemporală va supraviețui majorității schimbărilor de aranjament. Jaluzele textile se  vor dovedi utile atunci când copilul tău trece de la faza Marvel într-o fază de reconstituire istorică.

Avantajele jaluzelelor textile pentru camera unui adolescent

Un alt avantaj uriaș al jaluzelelor textile în camera unui adolescent este beneficiile semnificative de economisire a spațiului. După cum știm cu toții, nu poți avea niciodată prea mult spațiu în camera unui adolescent. Camera lor poate fi plină cu skateboard-uri, o bicicletă, teancuri de material de studiu sau genți de sport aruncate de fereastră. Toate acestea pot face perdelele să arate inestetic după doar câteva zile. Între timp, majoritatea jaluzelelor textile ocupă același spațiu ca și lățimea ferestrei sau, în funcție de modelul ales și de metoda de instalare, chiar mai puțin. Totusi, daca vrei sa economisesti cat mai mult spatiu, avem o solutie ideala. Jaluzele plisate sau rolete textile montate direct in geam. Este de remarcat faptul că funcționalitatea este o altă caracteristică care funcționează mai bine în camera unui adolescent decât în ​​orice altă cameră.

Am menționat deja posibilitatea de a regla cantitatea precisă de lumină care intră în cameră. Ceea ce este mai mult decât dorit pentru stilul de viață al unui adolescent.

Această opțiune vă permite să ajustați cu ușurință nivelul de lumină solară la activitatea în care sunteți angajat în prezent. Fie că este vorba de studiu sau de un maraton de film în timpul zilei.

Jaluzele textile rulou pentru camera unui adolescent

Criteriul de bază pentru alegerea jaluzelelor textile rulou potrivite pentru camera unui adolescent este în primul rând scopul acestuia. Pe de o parte, ar trebui să permită utilizarea luminii naturale a soarelui și, pe de altă parte, să asigure blocarea optimă a luminii în funcție de nevoi.

Merită să luați în considerare achiziționarea unui model  de jaluzele textile care oferă o întrerupere completă dacă camera este situată pe partea de est sau de sud.

Această soluție va proteja camera de încălzirea excesivă vara și va permite un somn sănătos și regenerator.

Jaluzelele zi/noapte sunt, de asemenea, o idee bună. Datorită structurii lor inovatoare și a benzilor alternante de material transparent și opac. Jaluzele textile zi/noapte lasă să intre exact atâta lumină cât este necesar și, în plus, împiedică persoanele din afară să vadă ce se întâmplă în interior.

Culoarea jaluzelelor textile este, de asemenea, un element important. În acest caz, merită să luați în considerare designul interior general și culorile dominante din acesta. Cu toate acestea, cele mai populare și cele mai frecvent alese culori de rulouri pentru o cameră de tineret sunt jaluzelele textile rulou în culori discrete și atemporale. Precum gri, bej sau alb, care se potrivesc cu majoritatea aranjamentelor și sunt o completare excelentă a acestora.

Mai jos gasiți cateva link-uri utile .

  1. Întreținerea jaluzelelor
  2. Cum masuram rolete textile
  3. Plase insecte -ce sa aleg?
  4. Importanța rulourilor exterioare

Vizitati si pagina de facebook