Rulouri Exterioare Aluminiu

Rulouri exterioare perfecte pentru casa ta !

În ceea ce privește confortul din locuința ta, există o serie de factori importanti de luat în calcul, printre care și rulourile exterioare. Acestea sunt doar unul dintre elementele care sunt cruciale in asigurarea unei ambianțe perfecte în locuința ta.

De la alegerea mobilierului până la sistemul de încălzire sau răcire, fiecare detaliu contează pentru a te asigura că ai parte de un mediu optim. Rulourile exterioare sunt un aspect adesea interesant și atractiv, dar esențial pentru a crea o atmosfera plăcută și armonioasă.

Ele nu numai că îți completează aspectul casei, ci și au un impact semnificativ asupra eficienței energetice și de iluminare. În plus, ele oferă un plus de securitate, reduc zgomotul din exterior și contribuie la protejarea împotriva intemperiilor meteorologice.

În concluzie, rulourile exterioare sunt cu adevărat o alegere excelentă pentru oricine caută să creeze un spațiu confortabil și sigur în propria locuință.

rulouri exterioare apartament
rulouri exterioare
rulouri exterioare
rulouri exterioare

Ce sunt rulourile exterioare ?

Este de maximă importanță să înțelegem pe deplin conceptul de rulouri exterioare și funcționalitatea acestora. Aceste caracteristici arhitecturale sunt montate în afara ferestrelor și pot fi realizate dintr-o gamă largă de materiale, cum ar fi aluminiu, lemn sau textile.

Scopul lor principal este de a regla cantitatea de lumină care intră într-un spațiu și de a proteja interiorul unei reședințe împotriva forțelor externe.

Aceste rulouri pot veni în diverse forme și dimensiuni, în funcție de nevoile și preferințele proprietarului casei. Ele pot oferi, de asemenea, un strat suplimentar de izolație, îmbunătățind eficiența energetică.

Pe lângă utilizările lor practice, rulourile exterioare pot spori, de asemenea, aspectul estetic al unei clădiri, adăugând un strat suplimentar de farmec și caracter. Prin urmare, investiția în aceste rulouri poate adăuga valoare unei proprietăți atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic.

Beneficiile si eficienta rulourilor exterioare

      A. Rulourile exterioare si eficiența  energetică

Una dintre cele mai notabile calități ale acestor rulouri exterioare este capacitatea lor de a îmbunătăți eficiența energetică a casei tale. Ele servesc ca o barieră suplimentară împotriva schimbărilor de temperatură. Astfel, în sezonul rece, acestea împiedică pierderea excesivă de căldură, ajutând la menținerea unei temperaturi confortabile în interior. Pe timp de vară, rulourile pot fi închise pentru a bloca razele solare și pentru a menține un climat răcoros în casă. Rezultatul? Facturi de energie mai mici și un mediu mai confortabil.

      B. Rulourile exterioare si confortul luminos

Lumina naturală este un aspect primar pentru atmosfera unei locuințe. Rulourile  exterioare  sunt alegerea ideală pentru a regla cantitatea de lumină care pătrunde în interior. Ele filtrează razele solare, evitând strălucirea enervantă și protejându-ți mobilierul și podelele de decolorare. Astfel, poți crea un ambient plăcut și să eviți oboseala ochilor cauzată de lumina prea intensă.

      C. Rulourile exterioare antiefractie

Rulourile  exterioare  adaugă o doză de confidențialitate și securitate casei tale. Ele protejează împotriva privirilor indiscrete din afară, permițându-ți să te bucuri de intimitatea ta. În plus, acestea pot descuraja potențialii infractori, oferind un nivel suplimentar de siguranță pentru locuința ta.

      D. Jaluzele Exterioare Inteligente

Cu tehnologia în continuă evoluție, rulourile  exterioare   inteligente au devenit o opțiune populară. Acestea pot fi controlate de la distanță prin intermediul unui smartphone sau pot fi programate să se ajusteze în funcție de nevoile tale. 

De exemplu, într-o zi călduroasă de vară, rulourile exterioare  pot fi programate să se închidă automat pentru a menține răcoarea în casă. 

Această tehnologie adaugă un nivel suplimentar de comoditate și eficiență în gestionarea luminii și a temperaturii. Pot fi actionate prin telecomanda,buton sau wifi.

Rulourile din aluminiu aplicate

Rulourile exterioare din aluminiu aplicate sunt acel tip de rulouri ce se monteaza aplicate pe tamplarie .

Se pot confectiona cu lamele de 39mm sau 45mm in functie de dimesiunile necesare.

Rulourile exterioare din aluminiu sunt disponibile într-o gamă variată de culori pentru a se potrivi diferitelor preferințe de design și stiluri arhitecturale.
 
Cele mai comune culori pentru rulourile din aluminiu sunt:
alb si maro (ral 8016/ral 8017)
– pot avea culori preferentiale ca de exemplu verde,argintiu,crem,griantracit etc.
-se pot realiza si in culori ce imita lemnul (wenge,stejar auriu,nuc,mahon).
 
Rulourile din aluminiu  aplicate pot fi echipate cu plasa contra insectelor.
 
Plasele incorporate in rulourile exterioare aplicate sunt fabricate din materiale durabile, rezistente la deteriorare și cu o structură fină pentru a bloca accesul insectelor.Accesorizarea rulourilor cu plasa tip rulou este optionala.
 
Rulourile exterioare pot fi acționate manual sau prin sisteme motorizate.
A. Manual- snur sau pamglica ce se infasoara in jurul unui tambur.Dar pentru dimesiuni mari exisata tabacherancu manivela.
B. Electrice-telecomanda, buton sau wifi.
rulouri exteriore cu actionare manuala
rulou exterior actionat manual
rulouri exterioare electrice rulouri exterioare rulouri exterioare bucuresti rulouri exterioare ilfov
rulouri exterioare electrice rulouri exterioare rulouri exterioare bucuresti rulouri exterioare ilfov
inchidere terasa
rulou transparent pentru inchidere terasa

Rulouri transparente

Rulouri transparente exterioare sunt o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unei combinații de protecție inportiva factorilor meteorologici și siguranță.

Acestea permit luminii naturale să pătrundă în spatiul pe care doriti sa il inchideti, oferind în același timp un nivel ridicat de protecție.

Fabricate din materiale transparente precum PVC sau polietilena transparentă, oferă atât vizibilitate, cât și o barieră împotriva elementelor externe.

Aceste rulouri sunt o soluție ideală pentru spatii în care lumina naturală este esențială. 

În plus, vin într-o varietate de culori și stiluri pentru a completa decorul exterior al spatiului dvs.

În general, aceste rulouri exterioare transparente sunt o investiție excelentă pentru orice proprietar care dorește să sporească lumina naturală din interiorul proprietății, adăugând în același timp un strat suplimentar de protecție și stil exteriorului lor.

 
 

Totul Pentru Protectia Si Confortul Casei Tale!

Intr-adevar, totul pentru protectie si confort. Avem o gama larga de produse ce te protejeaza si iti ofera un confort de exceptie, de la plase anti insecte pana la toate gamele de rolete textile, jaluzele verticale si orizontale, rulouri exterioare sau usi de garaj. Acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, cu ajutorul celor mai noi tehnologii de productie.