Jaluzele Orizontale

Jaluzele orizontale aluminiu

Jaluzele orizontale din aluminiu – sunt o componentă de decorare interioară exemplară și crucială, care joacă un rol vital în proiectarea unui spațiu de locuit contemporan.

Nu numai că adaugă un element de stil casei dvs., dar vă oferă și o multitudine de funcții, cum ar fi asigurarea protecției împotriva razelor UV dăunătoare, permițându-vă în același timp să reglați cu ușurință fluxul de lumină prin simpla ajustare a orientării lamelelor.

În plus, aceste jaluzele sunt extrem de versatile și adaptabile nevoilor și preferințelor dumneavoastră specifice.

Ele pot fi integrate perfect în orice parte a casei dvs., fie că este vorba de dormitorul dvs., camera de zi sau biroul de acasă. Poți avea încredere că, instalând aceste jaluzele orizontale aluminiu, vei face o alegere care, fără îndoială, ar spori atractivitatea estetică a casei tale și ar ridica stilul de viață

Noi lucram doar pe comanda.

jaluzele orizontale aluminiu
jaluzele orizontale aluminiu
jaluzele orizontale verticale
jaluzele verticale

Caracteristici Ale Jaluzelelor orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu  sunt un plus fantastic pentru orice casă sau spațiu de birou.

Sunt versatile și compacte, făcându-le perfecte pentru zone mai mici. Dacă aveți spațiu limitat, aceste jaluzele vă vor veni la îndemână deoarece pot fi instalate în cele mai înguste locuri, oferind un aspect curat și organizat încăperii.

Construcția jaluzelelor orizontale din aluminiu constă din lamele orizontale reglabile care pot fi coborâte sau ridicate și înclinate pentru a controla cantitatea de lumină care intră în cameră.

Sunt fabricate din aluminiu, făcându-le robuste și durabile și perfecte pentru utilizare în orice cameră. Unul dintre marile beneficii ale acestor jaluzele este că sunt potrivite pentru utilizare în zone umede, cum ar fi bucătăriile și băile.

De asemenea, ajută la reducerea strălucirii luminii solare pe ecranele computerelor, făcând munca mult mai confortabilă. Jaluzelele orizontale din aluminiu creează o atmosferă liniştită în cameră, perfectă pentru relaxare. Stilul lor subtil se îmbină frumos cu arhitectura liniară și designul interior minimalist, făcându-le o completare perfectă pentru orice spațiu modern.

Gama de culori și texturi disponibile vă va face mai ușor să fiți creativ cu designul interior. În cele din urmă, jaluzelele orizontale oferă o mare flexibilitate – le puteți ajusta cu ușurință pentru a lăsa să pătrundă cât de multă lumină doriți și pot fi mutate liber în sus sau în jos.

Jaluzele orizontale din aluminiu

Avem jaluzele orizontale elegante cu lamele din aluminiu de 25 mm. Partea de sus și de jos a lamelelor se potrivesc și le puteți roti cu o tijă de plastic. Utilizați snurul lateral pentru a ridica sau a coborî jaluzelele.

Avem 60 de culori din care sa alegeti, iar accesoriile se potrivesc cu lamelele.

Păstrăm toate culorile în stoc, astfel încât să putem onora orice comandă rapid. Selecția noastră de culori vă permite să vă personalizați spațiul.

Jaluzelele noastre sunt de înaltă calitate și sunt realizate folosind cea mai recentă tehnologie automatizată.

Oferim lamele clasice, sidefate, mate, imitație de lemn și perforate. Alegeți Actual Art pentru cele mai bune jaluzele orizontale.”

jaluzele orizontale
jaluzele orizontale

Totul Pentru Protectia Si Confortul Casei Tale !

Intr-adevar, totul pentru protectie si confort. Avem o gama larga de produse ce te protejeaza si iti ofera un confort de exceptie, de la plase anti insecte pana la toate gamele de rolete textile, jaluzele verticale si orizontale, rulouri exterioare sau usi de garaj. Acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, cu ajutorul celor mai noi tehnologii de productie.