Uși de garaj

Usile de garaj tip rulou au o utilizare foarte raspandita fiind cel mai des folosite la inchiderea garajelor si iesirilor stradale. Avantajul usilor de garaj tip rulou, fata de cele sectionale, consta in faptul ca toate lamele se strang intr-o caseta ce ocupa un spatiu mult mai mic.

Noi lucram doar pe comanda.

Usi De Garaj Rulou

Usile de garaj tip rulou sunt proiectate pentru a fi instalate în mall-uri, unități de producție și de depozitare, precum și in garaje. Datorită unui design care economisește spațiul, usile de garaj cu role sunt potrivite pentru deschideri cu utilitati de inginerie în partea de sus (conducte de apă, cabluri, etc). Usile de garaj cu role pot fi instalate pe deschiderea sau în deschiderea din exterior sau interior.

 

Usi De Garaj Rezidentiale

Usile de garaj rezidentiale vin in numeroase modele si culori realizate din diferite materiale, cum ar fi lemn, fibra de sticla, otel, aluminiu si vinil. Acestea sunt fabricate pentru a rezista conditiilor atmosferice nefaste (ploaie, zăpadă, grindină, vânt, viscol) si prezinta o rezistenta formidabila impotriva uzurii de zi cu si a zgarieturilor.

 

Usi De Garaj Sectionale

Principiul din spatele usilor de garaj sectionale este la fel de ingenios pe cat este simplu: Ușa secțională este formata din elemente individuale, așa numitele secțiuni, care sunt conectate între ele prin balamale. In acest fel ușa de garaj este capabila de a se deschide vertical în timp ce se ruleaza convenabil în sus și sub planșeu fără a necesita nici un spațiu suplimentar pentru deschiderea larga spre exterior în fața garajului.

 

Usi De Garaj Industriale

Actual Art!

Totul Pentru Protectia Si Confortul Casei Tale

Intr-adevar, totul pentru protectie si confort. Avem o gama larga de produse ce te protejeaza si iti ofera un confort de exceptie, de la plase anti insecte pana la toate gamele de rolete textile, jaluzele verticale si orizontale, rulouri exterioare sau usi de garaj. Acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, cu ajutorul celor mai noi tehnologii de productie.