Rolete textile Bucuresti-Cum masuram?

Primul pas pentru a afla pretul este sa ne  oferiti dimensiuni estimative. Aceste dimesiuni trimise de dvs sunt doar cu rol informativ pentru cotatie. Dimesiunile de productie vor fi executate de catre noi dupa ce veti accepta oferta noastra.

Se va masura cota de sticla pe latime si pe inaltime.

Pentru o oferta de pret sunt necesare dimesiunile tuturor sticlelor de fereastra masurate individual.

Nota: se masora mai intai latimea si apoi inaltimea.

jaluele plisate rolete textile Bucuresti

Carcateristi Rolete textile

Când vine vorba de acoperiri pentru ferestre, roletele textile au devenit o alegere populară. Nu doar  în casele și apartamentele unifamiliale, ci și în birouri, sufragerie și alte tipuri de camere.

Gama largă de țesături cu modele și culori solide vă permite să creați orice tip de design interior doriți. În funcție de materialul folosit, roletele textile poate funcționa ca o perdea, adăugând un element decorativ suplimentar. Sau ca o perdea opaca, facand întuneric complet.

Rolete textile tip zebra

În zilele noastre, tipul cel mai des comandat de rolete textile este roleta zebra, cunoscute și sub denumirea de day&night. Țesătura folosită pentru realizarea acestor jaluzele are o structură variabilă care constă din două benzi alternative.

O bandă transparentă care permite trecerea luminii și una opacă care o blochează. Benzile alternante permit o ajustare individuala a cantitatii de lumina care intra in camera.

Aceste rolete textile sunt versatile, la modă și adaugă o notă de rafinament oricărui decor de casă sau de birou.

Rolete textile tip  zebra, după cum sugerează și numele, sunt numite după zebre și constau din două benzi diferite de material translucid. Sunt cunoscute și sub numele de perdele curcubeu, jaluzele duble, perdele curcubeu, perdele de zi și de noapte și multe altele. Rolete textile zebra, un produs distinctiv de protecție solară utilizat pe scară largă atât la birou, cât și la domiciliu.

Acest produs unic nu numai că combină avantajele țesăturii și firului, dar integrează și funcții precum jaluzelele și draperiile în designul său. Gama sa de opțiuni de parasolare este bogată și diversă, satisfacând nevoile multor utilizatori.

Unul dintre numeroasele sale beneficii  ale roletelor textile este versatilitatea, permițându-i să ofere atât stil, cât și funcționalitate.

Roletele textile se  integrează cu ușurință în orice decor existent, disponibil într-o varietate de culori și modele, făcându-l un plus elegant pentru orice casă sau birou.

Investiția în rolete textile zebra garantează o soluție durabilă, de lungă durată și elegantă pentru toate nevoile dumneavoastră de protecție solară.

Cu caracterul său practic, stilul și durabilitatea, este alegerea perfectă pentru orice fereastră în care atât forma, cât și funcția sunt importante.

Comercializam si montam rolete textile in Bucuresti !