Plase tantari

Plase Tantari, un produs ce a devenit o necesitate absolută în vremurile contemporane pentru un trai confortabil și fără probleme. Odată cu debutul primăverii, verii și toamnei, muștele, țânțarii și alte insecte plictisitoare invadează casele noastre.  Insectele făcând imposibil să ne bucurăm de briza proaspătă fără a ne expune la nenumărate înțepături și alergeni.

Prin urmare, este de cea mai mare importanță să investim în plase tantari de înaltă calitate. Acestea servesc ca o barieră împotriva insectelor și ne protejează casele de intrușii nedoriți.

Va oferim o gamă cuprinzătoare de plase tantari de top, care răspund tuturor cerințelor dumneavoastră. Fie că este vorba de uși, ferestre sau uși glisante de terasă. Aceste plase tantari nu sunt doar funcționale, dar adaugă și o notă atractivă decorului casei tale.

Nu lăsați dăunătorii să vă strice calitatea vieții; investește astăzi în cele mai bune plase tantari

Noi lucram doar pe comanda.

Plase cu balamale

Plasele de tantari pe balamale sunt utilizate pe scară largă de către clienți pentru protecția împotriva insectelor.

Aceste plase cu balamale sunt alcătuite din profile de aluminiu durabile, plasă din fibră de sticlă, iar accesoriile (cleme, mânere, balamale) sunt realizate din PVC.

Culorile disponibile sunt:- alb, maro, gri antracit, precum și imitații asemănătoare lemnului și culori personalizate. Aceste plase cu balamale sunt ușor de utilizat și de întreținut.

Nu aveți nevoie de cunoștințe de specialitate sau de soluții de curățare pentru a le îngriji.

Pentru a curăța plasele, aveți nevoie doar de un aspirator sau de o laveta umedă. Plasele pot fi curățate și prin scoaterea lor de pe balamale și clătirea lor sub duș cu apă .

plase cu balamale
plase tip rulou

Plase tantari rulou

Cu un design atragator și ușor de utilizat, plasele tantari tip rulou sunt o soluție ideală pentru orice fereastră sau ușă. Pot fi montate pe ferestre simple sau duble, precum și pe uși, făcându-le o alegere versatilă pentru orice casă sau birou.

Aceste plase sunt fabricate cu mare atenție la detalii folosind casete și ghidaje din aluminiu de înaltă calitate. Sita în sine este fabricat din fibră de carbon transparentă, rezistentă la intemperii, foarte durabilă și rezistentă la radiațiile solare.

Aveți opțiunea de a personaliza cadrul cu o gamă larga de culori. Inclusiv alb și maro, împreună cu patru nuanțe de lemn populare (wenge, stejar auriu, nuc și mahon) și gri antracit pentru cei care caută un design unic.

Dimensiunile maxime pentru producție sunt 1900 mm lățime și 2000 mm înălțime. Unul dintre cele mai bune lucruri despre aceste plase este cât de ușor sunt de utilizat, nefiind nevoie de abilități sau cunoștințe speciale.

Plase tantari tip glisant

Suntem încântați să vă oferim un produs exclusiv de înaltă calitate. Plase tantari din aluminiu durabil, conceput special pentru ferestre și uși care au acces la exterior.

Plasele noastre glisante oferă un aspect elegant și modern. Au un cadru din aluminiu care se atașează direct la tocul ferestrei sau ușii.

Cadrul este echipat cu patru elemente de fixare robuste ale consolei care fixează cadrul de aluminiu pe loc. Doar cele două console inferioare au rulmenți care permit plasei de țânțari să alunece fără probleme de-a lungul cadrului ferestrei.

Culori disponibile:alb,maro,gri antracit si imitatii de lemn dar si culori personalizate

plase tantari glisante
plasa tip plisse

Plase tantari tip plisse

Plasele tantari tip plise sunt un articol practic si util pentru orice casa, mai ales pentru cele  unde nu exista suficient spatiu.

Plasele tanatri tip plisse  permit o eficienta sporita in gestionarea spatiului. Deoarece se extind si se retracteaza in mod inteligent in propria rama.

Acestea sunt ideale mai ales pentru zonele de tranzit si pentru cei care doresc sa pastreze aspectul elegant si sofisticat al casei lor.

Pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri, oferim plase  tantari plisate la comanda. Potrivite pentru zonele mai mici sau in care se doreste o eficientizare suplimentara a spatiului.

Sunt realizate dintr-o tesatura durabila si rezistenta care previne deteriorarea acestora prin actiunile meteorologice sau de mediu.

In plus, mecanismul de deschidere si inchidere este unic si practic, fiind potrivit pentru orice decor.

Culorile disponibile sunt alb, maro, gri antracit si imitatii de lemn, dar putem crea si culori personalizate pentru toti clientii nostri pretentiosi.

Totul Pentru Protectia Si Confortul Casei Tale!

Intr-adevar, totul pentru protectie si confort. Avem o gama larga de produse ce te protejeaza si iti ofera un confort de exceptie, de la plase anti insecte pana la toate gamele de rolete textile, jaluzele verticale si orizontale, rulouri exterioare sau usi de garaj. Acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, cu ajutorul celor mai noi tehnologii de productie.