Produse

Rolete textile/Jaluzele interioare tip rulou

Rolete textile
rolete textile

Jaluzele interioare tip rulou, atat cele simple, cat si cele cu caseta si ghidaje laterale sunt intotdeauna o alternativa de luat in serios, acestea ofera protectie impotriva razelor solare dar si aspect decorativ.
Avem o varietate larga de culori, materiale si modele care sunt concepute sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi.

Noi lucram pe comanda doar in Bucuresti-Ilfov

Jaluzele interioare verticale

jaluzele verticale
jaluzele interioare verticale

Jaluzelele verticale reprezinta o modalitate practica si eleganta de protectie impotriva razelor solare si de pastrare a intimitatii caminului, spatiilor comerciale si de birouri.

Noi lucram pe comanda doar in Bucuresti-Ilfov

Jaluzele interioare orizontale

jaluzele orizontale aluminiu
jaluzele orizontale aluminiu

Jaluzelele orizontale din aluminiu reprezinta un element de decor esential, ce ajuta la amenajarea cu stil a unui interior modern. Ofera protectie impotriva razelor solare si in acelasi timp permit reglarea fluxului de lumina prin orintarea suprafetei lamelelor.

Noi lucram pe comanda doar in Bucuresti-Ilfov

Plase insecte

plase tantari
plase tantari glisante

Plasele insecte sunt produse indispensabile in zilele noastre pentru o locuita moderna si foarte utile in perioadele de primavara, vara, toamna.
Detinem toata gama de plase contra insectelor .

Noi lucram pe comanda doar in Bucuresti-Ilfov

Jaluzele interioare Plisate

jaluzele plisate
jaluzele plisate

Jaluzelele plisate sunt produse textile sub forma unor evantaie pliate ce adauga o nota personala ferestrei si camerei tale. Designul modern se potriveste oricarei forme de ferestre, indiferent de tipul sau dimensiunea acesteia.
Daca vrei sa iti infrumusetezi locuinta, jaluzelele plisate sunt o optiune reusita. Acestea sunt disponibile intr-o varietate de culori, texturi si forme pentru a se potrivi perfect cu decorul casei tale si pentru a tine departe razele soarelui. Atunci cand nu le folosesti, acestea ocupa foarte putin spatiu, nefiind nevoie de multe accesorii sau suporti. De asemenea, sunt usor de curatat si intretinut pentru o durata lunga de utilizare.

Noi lucram pe comanda doar in Bucuresti-Ilfov

Rulouri exterioare/Jaluzele exterioare

rulouri exterioare
rulouri exterioare

Rulourile de exterior sunt dispozitive de protecție și decorative care se montează pe ferestrele sau ușile exterioare ale clădirilor pentru a oferi multiple beneficii. Sunt alcătuite în principal din lamele orizontale  din diferite materiale, inclusiv aluminiu, PVC sau lemn. Aceste materiale sunt adesea acoperite sau tratate cu vopsea rezistentă la intemperii sau alte tratamente speciale pentru a rezista la condițiile externe. Funcționalitatea rulourilor exterioare include protecție împotriva soarelui, protecție împotriva intemperiilor și intimitate sporită.

Noi lucram pe comanda doar in Bucuresti-Ilfov

Totul Pentru Protectia Si Confortul Casei Tale