Jaluzele verticale

Jaluzele verticale

Jaluzele verticale – sunt o opțiune excelentă pentru cei care caută protecție solară practică și elegantă  în casele lor, birouri sau spații comerciale.

Aceste produse sunt binecunoscute și utilizate pe scară largă pentru versatilitatea, caracterul practic și selecția vastă de materiale disponibile. Sunt disponilbile in zeci de modele și sute de culori.

Caracteristici ale jaluzelelor verticale

 Jaluzelele verticale nu sunt folosite doar în birouri, ci și în zonele rezidențiale. Panourile de material pot fi combinate în moduri unice, făcându-le ideale pentru orice estetică de design.

Cu șina din aluminiu, aceste jaluzele pot fi montate pe ferestre provocatoare, cum ar fi cele înclinate sau rotunde.

Jaluzelele pot fi deschise din ambele părți și din mijloc. Desi popularitatea jaluzelelor verticale a scazut in Romania, nu le-a facut invechite.

Designul lor inovator permite vizibilitate maximă în timp ce eliberează spațiu pe fereastră. Acest tip de produs va permite să vă bucurați de priveliștea în întregime.

Materialele lor vin într-o colecție variată, variind de la nuanțe contemporane până la tonuri naturale calde. Combinația tuturor acestor opțiuni vă oferă libertatea de a crea jaluzele verticale unice, cu un aspect distins. Descoperiți flexibilitatea și creativitatea pe care jaluzelele verticale le pot oferi acasă sau biroul dvs. Astăz

Noi lucram doar pe comanda.

jaluzele verticale

Tipuri de materiale pentru jaluzele verticale

  Materialele jaluzelelor verticale produse de ActualArt sunt disponibile în diferite niveluri de opacitate, de la semi-transparente la perfect opace, de tipul Blackout, realizate din compoziții de poliester, fibră de sticlă și bumbac. Aceste materiale sunt tratate cu substanțe ignifuge și antistatice pentru a oferi o calitate ridicată pentru o perioadă lungă de timp.

Lamelele textile folosite pentru a confecționa jaluzelele sunt disponibile într-o lățime de 127 mm, acestea fiind cel mai des întâlnite în decorarea ferestrelor.

Jaluzelele verticale sunt o opțiune populară și eficientă pentru umbrirea și protejarea împotriva razelor soarelui.

Acestea continuă să placă deoarece oferă posibilitatea de a controla cantitatea de lumină care pătrunde în interiorul camerei în care sunt instalate.

Jaluzele verticale opace 

Jaluzele verticale opace sunt o alegere excelentă în ceea ce privește alternativele la draperii tradiționale.

Ele pot fi folosite pentru a reduce lumina într-o cameră sau pentru a o elimina complet, în funcție de nevoile tale specifice.

Dacă dorești o cameră întunecată pentru a efectua activități cum ar fi urmărirea programelor TV sau jocurile video, jaluzelele Blackout sunt perfecte pentru aceste scopuri.

Folosind benzile verticale, poți ajusta cantitatea de lumină, fie manual cu ajutorul unui snur de tragere, fie cu ajutorul unei telecomenzi, în cazul în care jaluzelele sunt acționate electric.

Acestea sunt potrivite pentru toate tipurile de ferestre și oferă o multitudine de opțiuni de montaj pentru a se potrivi cu designul interior al casei tale sau spațiul de birou.

Actual Art oferă o gamă largă de jaluzele verticale în diferite țesături și nuanțe.

Pe lângă posibilitatea de a alege dintr-o varietate de materiale și culori, Actual Art are și stocuri importante pentru fiecare tesatura și culoare.

Mod de actionare al jaluzelelor verticale
Mod de actionare al jaluzelelor verticale

Totul Pentru Protectia Si Confortul Casei Tale

Intr-adevar, totul pentru protectie si confort. Avem o gama larga de produse ce te protejeaza si iti ofera un confort de exceptie, de la plase anti insecte pana la toate gamele de rolete textile, jaluzele verticale si orizontale, rulouri exterioare sau usi de garaj. Acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, cu ajutorul celor mai noi tehnologii de productie.