Rolete textile

 Rolete textile ActualArt

Rolete textile, atunci cand căutați o soluție pentru a vă proteja de soarele arzător, sporind în același timp aspectul vizual al casei dvs..

Nu căutați mai departe decât fantastica gamă de rolete textile oferită de ActualArt!

Aceste rolete textile de înaltă calitate  vă protejează de razele dăunătoare ale soarelui, și au și o funcție decorativă.

Avem o gamă largă de culori, materiale și modele disponibile.  La noi veți găsi cu ușurință potrivirea perfectă pentru nevoile dvs. de decorare a casei.

În plus, aveți avantajul suplimentar de a alege dintre diferite grade de opacitate. În acest mod oferindu-vă controlul suprem asupra cantității de lumină și intimitatea de care aveți nevoie.

Indiferent dacă preferați stiluri semi-opace, semi-transparente sau complet opace, colecția noastră de rolete textile vă acoperă preferintele.

Pentru un plus de stil, puteți alege și dintr-o varietate de accesorii si materiale.

Aluminiu sau PVC în culorile alb, maro, gri antracit sau finisaje asemănătoare lemnului. Aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să adăugați o notă de rafinament casei dvs., menținându-vă în același timp protejați dvs. și familia.

Rolete textile rolete teztile rolete textile
Roletete textile
rolete actual art
jaluzele rulou textile actualart

Materiale si tipuri de rolete textile

Rolete textile cu materiale semiopace: sunt țesăturile clasice care permit pătrunderea luminii în încăpere dar se evita supraincalzirea acesteaia.

Rolete textile cu materiale opace, pe spate  pot fii: argintii sau albe – acestea au aceleasi functii reflexive, respingand razele solare.
Panzele roletelor opace va oferta un grad de opacitate de 100%

Rolete textile cu materiale de tip zebra– Acestea sunt compuse din două straturi de material transparent si semiopac, care se suprapun  progresiv pentru a oferi mai multe opțiuni de patrundere a luminii in functie de necesitati.

Viziteaza rubrica Catalog pe a vedea toate gamele de materiale.  

Roletele textile se monteaza pe tamplarie,perete sau tavan.

Detinem principalele sisteme de rolete :

-rolete textile necasetate

-rolete textile caseate cu ghidaje laterale

-rolete textile maxi (cu ax mare)

-rolete textile pentru ferestrele tip velux

Rolete textile simple

rulouri textile mini necasetate

Roletele textile necasetate – sunt utilizate pentru ferestre dimesiuni mici si medii.

Dimensiuni de confectionare 1600mm latime si 2400mm inaltime

Axul pe care se roluieste materialul/panza are un diamteru de 17mm si este din aluminiu la fel si contragreutatea ce se fixeaza la capatul panzei in partea de inferioara. Accesoriile (piciorusele de prindere,latisorul,contra greutatea lantinsorului sunt din PVC.

Accesoriile roletelor textile cu ax mare sunt diponibile in culorile:alb,maro,griantracit.

Roletele textile necasetate se monteaza cu suruburi de mici dimensiuni, ce se fixeaza in bagheta, astfel incat sa nu afecteze calitatile termopanului.

Rolete textile casetate

jaluzele rulou casetate

Rolete textile casetate cu ghidaje lateriale – se montează pe baghetele fiecarui ochi de sticla. Dimesiuni de confectionare  : latime max. 1600 mm, iar înălțimea maximă este de 2100 mm. Axul pe care se roluieste materialul/panza este din dur aluminiu pentru a fi rezistent la deformare cu dimaterul de 17mm.

Ce il face diferit fata de sistemul de rolete textile necasetate sunt: ghidajele laterale si caseta in care se gaseste axul pe care se roluieste materialul

Culoarea accesoriilor  (caseta,gridaje,contragreutate, latisor,greutate de lat) roletelor textile casetate poate fi albă, maro, nuc, stejar auriu sau mahon, ce le face ideale pt orice ral de tamplarie.

Se  prind cu suruburi de mici dimesiuni in baghetele tamplariei.

Rolete textile maxi

jaluzele rulou maxi

Roletele textile cu ax mare sunt similare cu roletele textile simple, dar au caracteristici mai robuste, cum ar fi suporturi de montare mai puternice și un ax mai groas.

Acest lucru le face perfecte pentru acoperirea ferestrelor mai mari. Roletele textile cu ax mare pot fi montate fie pe perete, fie pe tavan, in functie de preferinte. Axul este realizat din aluminiu și măsoară 30 mm în diametru. Accesoriile roletelor textile cu ax mare sunt disponibile pe alb, maro și gri.

Acestea le puteti actiona manual, insa daca doriti si mai mult confort, la cererea clientului se poate instala un motor electric cu telecomanda.

Aceste caracteristici fac din roletele textile cu ax mare o alegere excelentă pentru cei care doresc o acoperire elegantă și practică pentru ferestrele lor mai mari, cu confortul suplimentar al motoarelor și telecomenzilor, dacă doresc.

Rolete pt ferestre tip velux

rolete velux

Roletele textile pentru ferestrele tip velux sunt o solutie moderna si eficienta de dozare a cantitatii de lumina, avand un sistem unic de arc pretensionat, pozitionat in interiorul axului. Acest sistem de rolete txtile inovator ne ofera avantajul de a nu mai utiliza variantele clasice de actionare, care au uneori dimensiuni mari si pot limita accesul la lumina naturala.

Un alt mare avantaj al roletelor textile pt velux, este faptul ca, sunt foarte utile in situatia in care dorim sa montam roletele textile intr-un plan inclinat. Fara acest sistem, montarea ar fi mult mai dificila, iar rezultatul final nu ar fi atat de estetic si practic.

Roltele textile se confectioneaza in functie de necesitatile fiecarui client, putand avea un aspect opac sau semitransparent, cu exceptia celor de tip zebra. In plus, culoarea accesoriilor poate fi aleasa intre alb sau argintiu, astfel incat sa se potriveasca perfect cu decorul si culorile alese de fiecare.

Caracteristici ale roletelor textile

  • Eficienta energetica in timpul verii, cand impiedica supraincalzirea casei
  • Control perfect al luminii in sepcial in dormitoare si camere ale copiilor, bebelusilor
  • Instalate direct pe rama geamului, putand fi folosite in combinatie cu perdele sau draperii
  • Pot fi instalate pe perete, evitand costul cu alte produse pentru geam.

Totul Pentru Protectia Si Confortul Casei Tale

Intr-adevar, totul pentru protectie si confort. Avem o gama larga de produse ce te protejeaza si iti ofera un confort de exceptie, de la plase anti insecte pana la toate gamele de rolete textile, jaluzele verticale si orizontale, rulouri exterioare sau usi de garaj. Acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, cu ajutorul celor mai noi tehnologii de productie.