Plase Tantari cu Balamale

Plase Tantari cu Balamale

Plase tantari cu balamale sunt acele tipuri de plase insecte cu balamale mobile care sunt folosite cel mai des de catre clienti in vederea protectiei impotriva tantarilor, insectelor sau altor daunatoare la ferestre si usi din pvc sau aluminiu. Aceste plase batante sunt usor de folosit si intretinut nefiind nevoie pentru intretinerea lor de cunostinte de specialitate sau solutii de igienizare fiind nevoie pentru curatare doar de o laveta umeda sau un burete pentru curatarea ei.

Plase Tantari cu Balamale

sau clasice pot fi fixe, semifixe, sau batante (cu balamale din pvc). Sunt confectionate din profile de aluminiu extrudat vopsite electrostatic si imbinate intr-un unghi de 900 , folosind coltare din pvc avand culoarea profilelor. Plasa este din fibra de sticla cu o tesatura fina astfel incat sa nu afecteze vizibilitatea exterioara. Avantajul acestui tip de plase este ca sunt foarte economice iar montajul se efectueaza foarte rapid in unele cazuri chiar in ziua apelului.

Actual Art!
Totul pentru protectia si confortul casei tale!!!

 

Intr-adevar, totul pentru protectie si confort. Avem o gama larga de produse ce te protejeaza si iti ofera un confort de exceptie, de la plase anti insecte pana la toate gamele de rolete textile, jaluzele verticale si orizontale, rulouri exterioare sau usi de garaj. Acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, cu ajutorul celor mai noi tehnologii de productie.

 

Rulouri Exterioare | Rolete Textile | Jaluzele | Jaluzele Verticale | Jaluzele Orizontale | Plase Insecte | Usi Garaj tip Rulou

WhatsApp chat