Jaluzele Plisate

Jaluzelele plisate au devenit soluția ideală pentru oricine caută un design modern și versatil pentru ferestrele lor. Fabricate din material textil(poliester)de înaltă calitate, aceste jaluzele oferă o notă unică oricărei încăperi.Sunt concepute pentru a se potrivi perfect pe orice tip de fereastră, indiferent de formă.

Indiferent dacă aveți o fereastră obișnuită, mansardă, dreptunghiulară, triunghiulară, trapezoidală sau semicirculară, jaluzelele plisate vor fi potrivite pentru nevoile dvs.

Aceste jaluzele, sunt de asemenea, incredibil de flexibile și se pot adapta bine oricărui tip de decor. Acestea făcându-le un adaos decorativ excelent pentru orice cameră din casă sau birou.

În cele din urmă, cu o gamă largă de culori din care să alegi, poți fi sigur că vei găsi culoarea perfectă. Care să se potrivească stilului tău personal și preferințelor de design. Deci, de ce să aștepți? Încearcă jaluzelele plisate astăzi și oferă ferestrelor tale atingerea unică pe care o merită!

Noi lucram doar pe comanda.

Detalii jaluzele plisate

Când vine vorba de decorarea unei camere, tipul de tratament al ferestrei pe care îl alegeți are un impact semnificativ asupra aspectului general al spațiului.

Jaluzelele plisate, de exemplu, sunt o opțiune practică dacă aveți spațiu limitat. Ceea ce este grozav la jaluzele plisate este forma lor subțire, ceea ce le face ideale pentru zone înguste. Nu numai că pot fi montate pe tocul ferestrei, dar pot fi instalate și între rame din PVC, aluminiu sau lemn.

Țesătura plisată folosită în aceste jaluzele plisate este special făcută pentru a fi durabilă și poate rezista razelor UV dăunătoare. În plus, materialul este tratat pentru a fi antistatic, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că praful se lipește de suprafață.

Curățarea acestor jaluzele plisate este ușoară – pur și simplu le puteți șterge cu o cârpă sau le puteți aspira. Cu toate acestea, este esențial să evitați spălarea jaluzelelor plisate, deoarece sunt fabricate din poliester și pot fi deteriorate cu ușurință dacă faceți acest lucru.

Montaj Jaluzele plisate

Optional jaluzelele plisate se pot accesoriza cu:

  1. Magneti in partea de sus cat si de jos, cu rol de fixare suplimentare in pozitia de inchis, magnetii vor fi incorporati in piesele de fixare care se monteaza pe bagheta.
  2. Ghidaje laterale metalice ( st – dr), dar aceste ghidaje se vor folosi numai cand montajul se va efectua pe ferestre tip Velux.

Jaluzelele plisate se fixeaza cu suruburi speciale de tamplarie, doua in partea de sus si doua in partea de jos. Jaluzelele plisate  se actioneaza prin tragera barei superioare sau a barei inferioare, acestea actionandu-se in sus si jos independent in pozitia dorita.

Dimesiunim max si min de confectionare pt. jaluzele plisate

L / H minim – maxim

L minim 260 mm

L maxim 1600 mm

H maxim 2200 mm

Exemple de motaj in functie de tipul de sticla

Jaluzelele plisate se monteaza intre baghetele sticlelor de fereastra (sticla cu grosime de 24 mm)(vezi poza 1) sau se monteaza aplicat pe baghetele feresterlor cu sticla tip tripan (vezi poza 2)

jaluzele plisate incadrate crem

1

jaluzele plisate aplicate

2

Pe ferestrele cu sticla tip tripan aplicarea acestor jaluzele plisate se face pe bagheta geamului termopan.   

In acest caz avem nevoie de ajutorul unor console de mici dimesiuni .Aceste console sunt vopiste in diferite culori in functie de tamplarie, astfel incat sa nu iasa in evidenta.

Jaluzelele plisate se pot monta si pe ferestre tip velux.

Catalog mostre pentru jaluzele plisate

Totul Pentru Protectia Si Confortul Casei Tale !

Intr-adevar, totul pentru protectie si confort. Avem o gama larga de produse ce te protejeaza si iti ofera un confort de exceptie, de la plase anti insecte pana la toate gamele de rolete textile, jaluzele verticale si orizontale, rulouri exterioare sau usi de garaj. Acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, cu ajutorul celor mai noi tehnologii de productie.