Telefon

0761.009.309

Email

comenzi@actualart.ro

Jaluzele Orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu reprezinta un element de decor esential, ce ajuta la amenajarea cu stil a unui interior modern. Ofera protectie impotriva razelor solare si in acelasi timp permit reglarea fluxului de lumina prin orintarea suprafetei lamelelor. 

Noi lucram doar pe comanda.

Jaluzelele orizontale sunt versatile, compacte, jaluzelele perfecte pentru spatii limitate. Ele se potrivesc in cele mai inguste spatii, oferindu-I ferestrei un aspect curat si organizat.

 

Ele constau din lamele orizontale reglabile. Unghiul lor poate fi ajustat pentru a regla flexibil lumina care patrunde in interior.

Aceste storuri sunt confectionate din aluminiu si sunt astfel robuste si rezistente. Sunt potrivite pentru utilizare în orice camera si pentru ferestre de diferite forme si dimensiuni. Pot fi utilizate in zone umede, precum bucatarii si bai. Munca la computer este mai usoara cu ele deoarece blocheaza razele soarelui in a ajunge pe ecran. In interiorul camerei, jaluzelele cu lamele orizontale creeaza o atmosfera sobra si relaxanta. Stilul lor delicat se potriveste superb cu arhitectura liniara si designul interior minimalist.
O gama variata de culori si texturi ale lamelelor ofera oportunitatea de a fi creative cu designul interior.

Avantajele jaluzelelor orizontale: Aceasta jaluzea poate fi mutata liber in sus si in jos. Lamelele pot fi pozitionate in orice pozitie pe fereastra. Folosind unghiul de inclinare reglabil, poti controla lumina care patrunde in incapere pentru a se potrivi cu gustul tau individual.

 

Caracteristici Ale Jaluzelelor Orizontale

  • Croite la comanda | Lamele elegante din aluminiu de 25mm
  • Profilul superior si inferior asortat lamelelor
  • Rotirea lamelelor se efectueaza de la o tija de plastic
  • Ridicarea si coborarea jaluzelei se face cu un snur lateral

Actual Art va ofera jaluzele orizontale disponibile in 60 de culori, iar accesoriile sunt in aceeasi culoare cu cea a lamelei din aluminiu. Detinem un stoc consistent pentru fiecare nuanta, astfel incat putem onora orice comanda, in cel mai scurt timp. Varietatea culorilor puse la dispozitie de firma noastra te ajuta sa iti personalizezi imobilul dupa propriul plac. Asamblarea jaluzelelor se face pe o line automatizata, de ultima generatie, iar produsul finit pe care il oferim este de cea mai buna calitate. In gama noastra de lamele se gasesc culori clasice, culori sidefate, culori mate, culori imitatie lemn, lamele perforate.

 

Jaluzele Orizontale Din Aluminiu Se Gasesc In Urmatoarele Variante:

– jaluzele orizontale cu lamele de 25 mm.

Jaluzelele orizontale sunt ideale pentru aplicatii precum bucatariile si baile.

Pentru ambele tipuri de jaluzele orizontale, accesoriile va sunt oferite in culoarea lamelelor.

Jaluzelele orizontale au un sistem de rotire a lamelelor in plan orizontal cu ajutorul caruia se poate regla intensitatea luminii ce patrunde in incapere si un sistem de blocare in plan vertical ce permite ridicarea jaluzelelor pana la nivelul dorit.

Actual Art!

Totul Pentru Protectia Si Confortul Casei Tale

Intr-adevar, totul pentru protectie si confort. Avem o gama larga de produse ce te protejeaza si iti ofera un confort de exceptie, de la plase anti insecte pana la toate gamele de rolete textile, jaluzele verticale si orizontale, rulouri exterioare sau usi de garaj. Acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, cu ajutorul celor mai noi tehnologii de productie.