Rolete textile day&night – Cracteristici

Rolete textile day&night -Tips

Dacă sunteți în căutarea unor noi tratamente pentru ferestre și vă gândiți la rolete textile, atunci s-ar putea să vă întrebați ce sunt exact roletele textile day&night și cum funcționează ele?

Nu vă faceți griji, suntem aici pentru a vă ajuta. Si să vă ghidăm prin procesul de alegere a celor mai bune nuanțe de panze pentru rolete textile ideale casei dvs.

Roletele textile zebra, sunt o alegere populară pentru versatilitatea, stilul și funcționalitatea lor.

Aceste rolete textile day&night sunt alcătuite dintr-o bucată continuă de țesătură care este rulată în sus sau în jos de-a lungul unui tub metalic. Permițându-vă să controlați cantitatea de lumină care intră în camera dvs.

Cu roletele textile day&night , obțineți două straturi de material pe o singură nuanță. Un strat transparent pentru filtrarea luminii în timpul zilei și un strat solid pentru intimitate noaptea.

Atunci când alegeți rulourile dvs. este important să luați în considerare materialele, culorile și dimensiunile disponibile. Pentru a vă asigura că se potrivesc nevoilor dumneavoastră specifice.

Jaluzele zi/noapte - Cum functioneaza!

Te-ai întrebat vreodată cum funcționează exact roletele textile tip zebra? Lasă-mă să te luminez! Aceste rolete textile oferă o protecție eficientă împotriva razelor solare și a privirilor indiscrete. Datorită țesăturii lor în două straturi. Primul strat este transparent, în timp ce al doilea este colorat, creând dungi orizontale care vă atrag imediat atenția.

Folosind mecanismul cu lanț, poți regla jaluzelele pentru a obține nivelul perfect de opacitate care se potrivește nevoilor dvs.Ținând cont și de ora din zi și de locația camerei în raport cu soarele.

Aceste rolete textile de înaltă calitate sunt rezistente la decolorare și ușor de curățat. Caracteristici ce le face perfecte atât pentru camerele copiilor, cât și pentru bucătărie.

În plus, puteți alege țesături care se potrivesc cu designul dvs. interior.  De exemplu, culorile care vă completează pereții, mobilierul sau accesoriile, datorită modelului lor unic cu dungi orizontale.

În comparație cu jaluzelele și rulourile tradiționale din material textil, roletele textile day&night au doua straturi de material ce iti ofera intimitate. Dar si lasa cantitatea de lumina necesara sa patrunda in camera. Fara a fi nevoie sa le ridicati complet. În general, aceste jaluzele oferă atât stil, cât și funcționalitate și nu vei regreta că le-ai ales pentru ferestrele tale.

Mod de actionare

Roletele textile day&night sunt un plus util pentru orice casă sau birou. Acestea sunt conduse de ghidaje laterale și de un lanț de tracțiune alcătuit din margele mici care sunt ferm conectate între ele.

Probabil veți găsi între ele un conector special care este folosit, pentru a scurta lanțul, astfel încât să nu interfereze cu utilizarea zilnică.

Aceste rolete textile sunt concepute pentru a regla intensitatea luminii solare. Care intră în cameră prin ridicarea sau coborârea lanțului de tracțiune. După cum probabil știți deja, materialul este format din două părți: un strat transparent și un strat colorat.

Când straturile sunt intercalate, se reduce cantitatea de lumină care pătrunde în cameră.

Există multe soluții interesante disponibile pe piață pentru actionarea roletelor textile pe langa banalele lantisoare.Ele pot fi electrice cu motor si telecomanda.

Pur și simplu achiziționați un motor potrivit pentru a-l instala pe axul roletei textile. Și îl puteți asambla cu ușurință în doar câteva minute, fără unelte speciale sau dezasamblarea întregii casete.

Sau le puteti comanda direct cu motorul instalat.Puteți controla roleta textila complet de la distanță de pe telefon sau alt dispozitiv mobil folosind o aplicație special concepută.

Prin urmare daca se decide achizitionarea de rolete textile day&night actionate manual cu latisor. Este important să luați în considerare în prealabil dacă lanțul de tracțiune trebuie plasat pe partea stângă sau dreaptă a ramei ferestrei. Pentru a evita orice inconvenient.

În general, aceste rulouri sunt o investiție excelentă pentru orice mediu de acasă sau de birou.

In concluzie, de ce merita sa alegi rolete textile day&night

Compania noastra produce rolete textile de peste 15 ani. Întelege  cât de important este să aveți un design perfect pentru ferestrele de acasa sau de la biroul dumneavoastră. De aceea suntem mândri să oferim gama noastră largă de rolete textile day&night.

Aceste rolete textile sunt soluția perfectă pentru oricine caută control optim al luminii și confort în spațiul lor. Fie că aveți nevoie de ele pentru a vă uita la televizor sau pentru a lucra la computer, roletele textile de la noi vor reduce lumina și vor oferi atmosfera perfectă pentru orice activitate.

Nu numai că aceste nuanțe oferă o comoditate uimitoare, dar sunt și eficiente în a vă proteja de factorii externi. Puteți alege între opțiunile cu caseta și simple. Puteți varianta care corespunde nevoilor dvs. specifice.

Beneficiile uimitoare ale acestor rolete textile nu se opresc aici; au un design cu țesătură duală care oferă un control superior al luminii. În plus, sunt extrem de ușor de curățat, ceea ce face ca întreținerea să fie o simplă.

Cu toate aceste caracteristici uimitoare, roletele textile de la ActualArt vor transforma cu siguranță orice spațiu. Asigurați-vă că explorați și gama noastră fenomenală de rolete textile în stil zebră și nu veți fi dezamăgiți!