Plase tantari- insecte – ce sa aleg?

De unde știu ce plase tantari insecte se potrivesc pentru tipul meu de fereastră?

Cauți plase tantari insecte, pentru că ai închiriat un apartament nou sau ai achizitionat o casă nouă și nu știi de unde să începi. Habar nu ai ce tip de plasă tantari insecte este cel mai potrivit pentru tine în funcție de tipul de casă și de ferestre? Aici vă explicăm tot ce aveți nevoie pentru a evita greșelile comune. Ce este o plasă tantari insecte?

Să începem prin a ști ce este o plasă tantari insecte? Este o structură sau țesătură concepută pentru a proteja ferestrele, ușile sau alte deschideri ale unei structuri, prevenind astfel pătrunderea insectelor precum țânțarii, muștele și alte insecte mici zburătoare dar permițând în același timp o bună ventilație și intrarea luminii naturale.

Plasele tantari de la Actualart vin in diferite tipuri. Acestea variază de la cele tip plise la cele tip rulou, dar pentru a determina ce tip de plasă insecte se potrivește tipului dvs. de fereastră, este necesar să luați în considerare următorii factori:

Plase tantari insecte – utilitate

În primul rând, „utilitate”. Adică cât de mult folosiți produsul. Dacă sunteți o persoană care nu sta mult acasă, cel mai bine este să optati pentru plase insecte cu balamale. Iar dacă stati acasa destul de mult, cea mai buna este o plasa insecte tip rulou sau plisse. Care sunt mai ușor de utilizat, mai rezistente dar si mai scumpe.

Dimesiunea corecta?

În al doilea rând, „Dimensiunea” este un alt factor super important atunci când alegeți plase tantari insecte.  Plasele tantari insecte tip rulou si tip plisse sunt cele mai recomadate pentru suprafete mari.

Ar fi necesară o inspecție tehnică pentru a stabili dacă este sau nu posibilă instalarea unui tip de plase tantari insecte. În cazul plaselor tantari insecte cu balamale, plasăm garnituri de nivelare în cazul în care nu aveți un cadru bine stabilit pentru a amplasa piesele de plasa insecte.

Alegeți un buget bun pentru plase tantari insecte,

În al treilea rând, „Tipul de plasa” Există diferite modele, cum ar fi glisant, plisse,cu balamale și fixe, printre altele. Fiecare model poate necesita un anumit tip si o anumita conformatie de fereastra. Dar nu înseamnă că fiecare model de fereastră nu poate accepta mai mult de un tip de plase insecte. 

Exemple:

Ferestrele glisante acceptă plase insecte tip rulou, pliate și glisante, în timp ce ferestrele batante acceptă plase tantari insecte tip plisse ,rulou si cu balamale sau fixe. In cazul usilor de balcon se pot amplasa plase de insecte cu balamale ,plisse si glisat( doar daca exista o parte fixa asemanatoare cu deschiderea).

Și nu în ultimul rând, stabiliți un buget în acest scop. Nu toate plasele de tantari insecte au aceeasi valoare. Depinde mult de cantitatea de materiale folosite, de tipuri, mărci, calități, printre altele. Dar vă putem spune în ordine descrescătoare valoarea plaselor tantari insecte. 

În primul rând, cea mai scumpă plasa tantari insecte, care este cea glisanta. Este compusa dintr-o rama fixa ce are in interioarul ei o alta rama ce gliseaza (stanga-dreapta orizontal). Astfel acoperind partea batanta a usi sau a ferestrei.

Apoi plase insecte plisse. Este o plasă de insecte care vine cu o margine de aluminiu, dar alunecă orizontal. 

Urmează plasa tip ruloul, care are o rolă în partea de sus care permite întregului produs să alunece în jos. 

Urmează plasa tantari insecte cu balamale sau fixe. Care este o opțiune destul de bună pentru atunci când nu avem propria casă sau când vrem să o amplasăm sezonier. Deoarece sunt detașabile, spre deosebire de cazurile anterioare. Și în sfârșit și cel mai economic avem plasa țânțari insecte autoadezivă, care se așează cu benzi cu două fețe de-a lungul întregii margini.

La noi gasiti toate tipurile de plase tantari insecte pe care le doriti. Iar noi va putem ajuta sa luati cea mai buna decizie pentru a avea plase tantari pefecte la preturi corecte.

Amintiți-vă că alegerea corectă a plasei de țânțari va depinde de tipul de fereastră pe care o aveți și de nevoile dumneavoastră specifice.

Viziteaza si pagina de facebook