Plase Insecte Bucuresti

Exista mai multe tipuri de plase insecte bucuresti: plase tip rulou bucuresti, plase plisse bucuresti, plase tip batant bucuresti.

plase insecte bucuresti – Plasele tip rulou bucuresti –  acestea sunt confectionate cu caseta si ghidaje din aluminiu iar plasa propriu-zisa este din fibra de sticla, aceasta prezinta avantajul strangeri plasei in caseta in timpul iernii sau ori de cate ori este nevoie. Fixarea plasei in pozitia inchis se face prin intermediul unui profil de inchidere, iar gidajele sunt prevazute cu perii pentru etansare.

plase insecte bucuresti – Plasele tip plisse – sunt o inovatie in materie de protectie impotriva  insectelor. Sunt concepute cu un sistem de culisare fara componente pretensionate. Plasele plisse sunt o solutie moderna si foarte practica de protectie impotriva insectelor. Rama este din aluminiu iar plasa este din fibra de sticla. Avantajul acestora consta in faptul ca se pot confectiona pe dimensiuni foarte mari,  se pot realiza intr-un canat sau mai multe si au o durata de viata foarte mare.

plase insecte bucuresti – Plasele tip batant sau clasice pot fi fixe, semifixe, sau batante (cu balamale din pvc).  Sunt confectionate din profile de aluminiu extrudat vopsite electrostatic si imbinate intr-un unghi de 900 , folosind coltare din pvc avand culoarea profilelor. Plasa este din fibra de sticla cu o tesatura fina astfel incat sa nu afecteze vizibilitatea exterioara. Avantajul acestui tip de plase este ca sunt foarte economice  iar montajul se efectueaza foarte rapid in unele cazuri chiar in ziua apelului.

Pentru masuratori !

Deschidem fereastra sau usa si se masoara golul de lumina din garnitura in garnitura atat pe latime cat si pe inaltime asigurandu-ne ca pe partea exterioara avem de jur imprejurul  ramei  avem 40 mm, pentru a avea suficient spatiu pentru profilul si accesoriile plasei.

Toate tipurie de plasa contra insectelor pot fi confectionate pe diferite dimensiuni si culori: alb, maro,gri antracit,imitatii de lemn (stejar auriu, wenge, mahon, nuc)   

WhatsApp chat