Plase insecte Bucuresti-Cum masuram?

Primul pas pentru a afla pretul pt plase insecte este sa ne oferiti dimensiuni estimative. Aceste dimesiuni trimise de dvs, sunt doar cu rol informativ ,doar pentru cotatie. Dimesiunile pt plase insecte de productie vor fi executate de catre noi dupa ce veti accepta oferta noastra.

Deschidem fereastra sau usa si se masoaram golul de lumina din garnitura in garnitura atat pe latime cat si pe inaltime.

Este important sa ne asiguram ca pe partea exterioara avem de jur imprejurul  ramei 40 mm. Pentru a avea suficient spatiu, pt profilul si accesoriile plasei de insecte.

Nota: se masora mai intai latimea si apoi inaltimea.

mod de maurare plase
mod de masurare plase

Plase insecte tip plisse

Plasele noastre tip plisse sunt completarea perfectă la colecția noastră de plase insecte. Deoarece oferă o soluție pentru înlocuirea de plase insecte tip rulou. Designul său unic asigură o închidere ermetică, iar fiabilitatea sa ridicată adaugă o notă de eleganță casei tale.

Cu aceste plase insecte ideale pentru ferestre sau uși, profilele sale din aluminiu vopsit electrostatic sunt durabile și atractive vizual.

Profilul de plase insecte tip plisse de 27 mm cu funcționare verticală folosește un cablu de înaltă calitate. Pentru a garanta o durată lungă de viață si o functionalitate usoara.

Culorile standard pentru plase insecte includ alb, maro, gri antracit, dar poate fi vopsit la comandă în orice culoare RAL sau imitație de lemn, la cerere.

Sita acestor plase insecte are o nuanță gri închis. Funcționarea sa orizontala faciliteaza tragerea și oprirea în puncte intermediare și poate fi instalat cu ușurință cu rulourile noastre exterioare din aluminiu .

Întreținerea este crucială pentru a asigura o durată lungă de viață pt plase insecte. Profilul de glisare la plase insecte tip plisse trebuie curățat săptămânal cu un aspirator, iar plasa nu ar trebui să fie expusa în lunile de iarnă. 

Comercializam si montam plase insecte in Bucuresti