Jaluzele verticale Bucuresti- Cum masuram?

Primul pas pentru a afla pretul la jaluzele verticale este sa ne  oferiti dimensiuni estimative. Aceste dimesiuni trimise de dvs sunt doar cu rol informativ pentru cotatie. Dimesiunile de productie vor fi executate de catre noi dupa ce veti accepta oferta noastra.

1. Latime:

Măsurați lățimea exactă a tocului ferestrei sau introduceți o altă lățime pt jaluzele verticale pe care doriți. Asigurați-vă că măsurați suficient de larg pentru a acoperi întreaga fereastră și pentru a împiedica lumina să treacă.

Exemplu: Dacă deschiderea ferestrei este de 1250 mm, o soluție bună va fi să comandați jaluzele verticale cu o lățime de 1350 mm. Acest lucru va oferi încă 50 mm pe fiecare parte a ferestrei, reducând astfel pătrunderea luminii. 

2.Inlatimea:

Măsurați înălțimea la care va fi amplasată jaluzeaua , măsurând de sus în jos.Masurarea se va face din tavan pana la nivelul dorit (pervazul ferestrei,calorifer sau pana la podea).

Nota: se masora mai intai latimea si apoi inaltimea.

mod de masurare jaluzele verticale
mod de masurare jaluzele verticale

Caracteristici jaluzele verticale

Jaluzele verticale sunt un element esential si estetic in orice decor interior al unui spatiu, fie el mic sau mare. Ele au o multitudine de modele, texturi si culori care ajuta la adaugarea de personalitate si stil fiecarui spatiu.

In plus, tipurile de deschidere si al fiabilitatii ridicate le confera un plus de valoare. De asemenea, nu trebuie sa uitam de usurinta montajului si pretul foarte accesibil care le face sa fie preferate de catre toata lumea.

Un alt aspect important in alegerea jaluzelelor verticale este intretinerea. Ele sunt incredibil de usoare in acest sens – in cazul in care se aduna praf, acesta poate fi eliminat cu o perie sau pur si simplu cu o laveta umeda. Este important de retinut ca nu este necesara utilizare de detergenti sau inalbitori.

De asemenea, merita mentionat ca montarea de  jaluzele verticale se poate face atat din tavan, cat si de pe perete, in functie de preferintele si necesitatile fiecarui spatiu. In concluzie, jaluzelele verticale sunt o alegere excelenta pentru orice tip de spatiu – de la birouri pana la case de vacanta.

Comercializam si montam jaluzele verticale in Bucuresti