JALUZELELE/RULOURI EXTERIOARE – PVC SAU ALUMINIU?

Jaluzele exterioare– sunt elemente cheie în asigurarea confortului și siguranței utilizării casei sau apartamentului dumneavoastră. Atunci când sunteți în căutarea jaluzelelor exterioare potrivite pentru dvs., este important să luați în considerare materialul din care sunt făcute.

Rețineți că fiecare material are funcții diferite care pot influența caracteristicile rulourilor exterioare. În general, puteți alege între două opțiuni de bază: jaluzele exterioare PVC sau jaluzele exterioare aluminiu.

Și totuși, nu toate jaluzelele exterioare sunt la fel atunci când vine vorba de proprietățile lor. Diferitele materiale folosite pot influența performanța și calitatea jaluzelelor/rulourilor exterioare. Prin urmare, este important să cunoașteți caracteristicile specifice ale fiecărui material.

Astfel încât să puteți alege un sistem adecvat așteptărilor și nevoilor dumneavoastră. Cu toate acestea, indiferent de opțiunea aleasă. Jaluzelele exterioare pot fi o alegere excelentă pentru oricine caută să își îmbunătățească confortul si siguranța locuinței lor.

 Jaluzele exterioare din PVC – CARACTERISTICI

Pentru a te ajuta să iei decizia potrivită atunci când vine vorba de achiziția jaluzelelor exterioare pentru locuința ta. Este important să știi că jaluzelele exterioare din PVC sunt mai ușoare decât jaluzelele exterioare din aluminiu.

Deși aceasta poate fi o caracteristică atractivă deoarece se ridica mai usor, trebuie să ții cont și de dezavantaje. Jaluzelele exterioare din PVC sunt mai puțin sigure în ceea ce privește protecția împotriva efracției.

Pe de altă parte, aceste jaluzele exterioare sunt mai silențioase și mai ieftine decât cele din aluminiu. Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere că PVC-ul este mai sensibil la influența luminii și a temperaturilor ridicate. Iar culorile de pe acestea se vor estompa mai repede decât cele de pe aluminiu.

De asemenea, când sunt încălzite, fragmentele din lalele ale jaluzelelor exterioare din PVC se pot deforma. Ceea ce poate duce la defecțiuni ale sistemului de control automat.

Prin urmare, trebuie să ții cont de faptul că o cheltuială aparent mică la achiziția jaluzelelor exterioare din PVC . Poate genera costuri suplimentare de întreținere și reparații pe termen lung, față de cele din aluminiu.

 Jaluzele exterioare din aluminiului-CARACTERISTIOCI

Când vine vorba de jaluzelele noastre de exterior, folosim doar aluminiu de cea mai înaltă calitate. Find unul dintre cele mai frecvent utilizate metale. Ceea ce face din aluminiu o alegere superioară este construcția sa ușoară. Care nu face compromisuri în ceea ce privește rezistența și rezistența sa excelentă la rugină.

Dar asta nu este tot! Acest material este, de asemenea, foarte eficient la izolarea casei dvs., menținând astfel temperaturile reci vara și calde iarna. Împreună cu proprietățile sale de izolare, oferă, de asemenea, o protecție excelentă împotriva zgomotelor nedorite. Jaluzele exterioare mențin interiorul liniștit chiar și în mijlocul activității aglomerate din exterior.

Jaluzelele exterioare sunt construite pentru a rezista in timp. Pot oferi o varietate de beneficii pentru a vă îmbunătăți experiența de viață acasă. Cum ar fi capabilități îmbunătățite de economisire a energiei și confidențialitate sporită.

Avantajele jaluzelelor/rulourilor exterioare din aluniniu

Jaluzelele exterioare din aluminiu sunt foarte durabile și greu de spart. (deși nu sunt complet impermeabile, oferă o rezistență mai mare decât PVC-ul. Acordând mai mult timp pentru sosirea personalului de securitate sau a forțelor de ordine).

Mai mult, este de remarcat faptul că la manipularea metalului se produc zgomote metalice neplăcute. Atrăgând atenția asupra eventualelor tentative de spargere. De asemenea, este esențial să utilizați profile, cutii și ghidaje de înaltă calitate.

Sugestia noastră ar fi să folositi jaluzele exterioare din aluminiu, care sunt cunoscute pentru durabilitatea și longevitatea lor sporite. Este întotdeauna mai bine să investești în produse de calitate premium care pot oferi securitate fiabilă pe termen lung. Jaluzelele exterioare din aluminiu instalate corespunzător vor oferi liniște sufletească. Și vor face mai dificil pentru un intrus să aibă acces la proprietatea dumneavoastră.

Jaluzelele exterioare ofera protecția mult dorită

Jaluzelele exterioare din aluminiu, indiferent dacă sunt suprapuse sau aplicate, reprezintă prima linie de apărare împotriva potențialilor hoți.

Este esențial să ne asigurăm că toate elementele sunt realizate din material de cea mai înaltă calitate și instalate corect pentru a spori siguranța casei. Acest sentiment sporit de securitate este de neprețuit atât noaptea, cât și în timpul vacanțelor, împiedicând rezidenții să-și facă griji pentru casele lor goale.

Diferența principală între utilizarea obloanelor exterioare și a nu le folosi este fundamentală: simpla acoperire a ferestrelor sau ușilor creează o barieră suplimentară pentru hoț, care poate descuraja intrarea. Totuși, dacă s-ar produce o spargere, jaluzelele exterioare din aluminiu, în special cele cu funcționare electrică, ar fi un obstacol excepțional de greu de depășit. Prin urmare, este esențial să vă asigurați ca locuinta dumneavoastră este echipată cu aceste obloane din aluminiu de înaltă calitate, oferindu-vă liniște sufletească și un strat suplimentar de securitate.

Pentru a viziona mai multe foto si video cu proiectele noastre vizitati pagina de facebook