Jaluzele plisate Bucuresti

Gama Completa de jaluzele plisate bucuresti | Rolete Textile bucuresti | Rulouri Interioare bucuresti | Rulouri Exterioare bucuresti la preturi exceptionale.

jaluzele plisate bucuresti orizontale

Jaluzele orizontale din aluminiu reprezinta un element de decor esential, contribuind la amenajarea cu stil a unui interior modern. Ofera protectie impotriva razelor solare si in acelasi timp permit reglarea fluxului de lumina prin orintarea suprafetei lameleor.

 

Noi lucram doar pe comanda.

jaluzele plisate bucuresti orizontale sunt versatile, compacte, jaluzelele perfecte pentru spatii limitate. Ele se potrivesc in cele mai inguste spatii, oferindu-I ferestrei un aspect curat si organizat.

Ele constau din lamele orizontale reglabile. Unghiul lor poate fi ajustat pentru a regla flexibil lumina care patrunde in interior.

Aceste storuri sunt confectionate din aluminiu si sunt astfel robuste si rezistente. Sunt potrivite pentru utilizare în orice camera si pentru ferestre de diferite forme si dimensiuni. Pot fi utilizate in zone umede, precum bucatarii si bai. Munca la computer este mai usoara cu ele deoarece blocheaza razele soarelui in a ajunge pe ecran. In interiorul camerei, jaluzelele cu lamele orizontale creeaza o atmosfera sobra si relaxanta. Stilul lor delicat se potriveste superb cu arhitectura liniara si designul interior minimalist.
O gama variata de culori si texturi ale lamelelor ofera oportunitatea de a fi creative cu designul interior.

Avantajele jaluzele plisate bucuresti orizontale: Aceasta jaluzea poate fi mutata liber in sus si in jos. Lamelele pot fi pozitionate in orice pozitie pe fereastra. Folosind unghiul de inclinare reglabil, poti controla lumina care patrunde in incapere pentru a se potrivi cu gustul tau individual.

Caracteristici ale jaluzele plisate bucuresti Orizontale

  • Croite la comanda | Lamele elegante din aluminiu de 25mm
  • Profilul superior si inferior asortat lamelelor
  • Rotirea lamelelor se efectueaza de la o tija de plastic
  • Ridicarea si coborarea jaluzelei se face cu un snur lateral

 

Actual Art va ofera jaluzele orizontale disponibile in 60 de culori, iar accesoriile sunt in aceeasi culoare cu cea a lamelei din aluminiu. Detinem un stoc consistent pentru fiecare nuanta, astfel incat putem onora orice comanda, in cel mai scurt timp. Varietatea culorilor puse la dispozitie de firma noastra te ajuta sa iti personalizezi imobilul dupa propriul plac. Asamblarea jaluzelelor se face pe o line automatizata, de ultima generatie, iar produsul finit pe care il oferim este de cea mai buna calitate. In gama noastra de lamele se gasesc culori clasice, culori sidefate, culori mate, culori imitatie lemn, lamele perforate.

jaluzele plisate bucuresti orizontale din aluminiu se gasesc in urmatoarele variante:

– jaluzele orizontale cu lamele de 16 mm;
– jaluzele orizontale cu lamele de 25 mm.

Jaluzelele orizontale sunt ideale pentru aplicatii precum bucatariile si baile.

Pentru ambele tipuri de jaluzele orizontale, accesoriile va sunt oferite in culoarea lamelelor.

jaluzele plisate bucuresti orizontale au un sistem de rotire a lamelelor in plan orizontal cu ajutorul caruia se poate regla intensitatea luminii ce patrunde in incapere si un sistem de blocare in plan vertical ce permite ridicarea jaluzelelor pana la nivelul dorit.

jaluzele plisate bucuresti verticale

Jaluzele verticale reprezinta o modalitate practica si eleganta de protectie impotriva razelor solare si de pastrare a intimitatii caminului, spatii comerciale si de birouri.

 

Noi lucram doar pe comanda.

jaluzele plisate bucuresti Verticale Textile

Jaluzele verticale – Acest tip de jaluzele este deja foarte bine cunoscut si folosit. Sunt practice, versatile si materialele disponibile sunt in zeci de modele si sute de culori. Ele sunt folosite atat la birouri cat si in locuinte. Panzele de material pot fi combinate in moduri inedite, iar sina de aluminiu permite montarea acestora la geamuri dificile ( geamuri inclinate, geamuri rotunde) si permite deschiedrea  atat din stanga sau dreapta cat si din mijloc, pentru a-ti permite accesul oriunde. Desi popularitatea jaluzelelor verticale a scazut si in Romania, pentru a face loc jaluzelelor mai moderne, ele nu se vor demoda niciodata, iar pretul lor le face foarte accesibile.

jaluzele plisate bucuresti Verticale iti ofera flexibilitate si te ajuta sa iti exprimi creativitatea.
Designul inovativ permite lamelelor sa elibereze suprafata ferestrelor, oferind astfel vitibilitate maxima asupra privelistilor existente.

Materialele pentru jaluzele verticale fac parte dintr-o colectie variata, cu culori dintre cele mai diverse, de la nuante contemporane la tonuri naturale calde. Combinarea tutror acesto optiuni dau posibilitatea creeri unor Jaluzele Verticale cu aer distins.

jaluzele plisate bucuresti Verticale Blackout

Jaluzelele Verticale Blackout  sunt o buna alternativa la traditionalele draperii, avand in vedere ca se pot folosi pentru a diminua lumina intr-o incapere, sa a o elimina in intregime. Jaluzelele blackout sunt perfecte pentru cametre in care este nevoie de mai mult intuneric pentru diverse activitati – TV, gaming.

Jaluzele verticale – Garantie! Masuratori gratuite – Livrare gratuita – Montaj gratuit

Jaluzelele verticale au o lunga traditie intre produsele de umbrire si protectie impotriva soarelui. Sunt in continuare preferate datorita controlului pe care il avem asupra luminii ce patrunde in interiorul spatiului in care au fost instalate.

Cum ajustam jaluzelele?

Prin rotirea benzilor verticale putem regla cantitatea de lumina ce patrunde in interiorul spatiului decorat. Se pot folosi pentru orice tip de ferestre, existand diverse posibilitati de montaj. Manevrarea jaluzelelor poate fi facuta manual, cu ajuturul snurului de actionare sau electric caz in care se instaleaza un motor cu telecomanda. Sunt potrivite atat pentru spatii comerciale si birouri, cat si pentru locuinte.

Actual Art va ofera jaluzele verticale disponibile intr-o larga varietate de tesaturi si nuante. Pe langa posibilitatea alegerii jaluzelelor dintr-o gama diversificata de materiale si culori, Actual Art asigura clientilor si colaboratorilor stocuri importante pentru fiecare tesatura si culoare.

Jaluzelele verticale sunt folosite frecvent atat in decorarea si umbrirea locuintei dumneavoastra cat si a birourilor, spatiilor comerciale sau a altor spatii. In functie de particularitatile fiecarui spatiu in care urmeaza sa fie instalate jaluzelele verticale, va vom recomanda tesaturile si nuantele potrivite.

Ce tip de jaluzele plisate bucuresti verticale vrei sa cumperi?

In productia de jaluzele verticale folosim tesaturi cu diverse grade de opacitate, de la cele semi-transparente, pana la cele perfect opace, de tip black-out. Tesaturile folosite pentru producerea jaluzelelor verticale au in compozitie polyester, fibra de sticla, bumbac. O parte dintre aceste materiale sunt tratate ignifug si antistatic.

Lamelele textile folosite pentru confectionarea jaluzelelor sunt disponibile in doua variante: cu latime de 89 mm si cu latime de 127 mm. Jaluzelele verticale cu lamele de 127 mm reprezinta sistemul standard, cel mai des intalnit in decorarea ferestrelor. Jaluzelele cu lamele de 89 mm pot fi adaptate cu usurinta oricarui spatiu. Acest sistem aduce un plus de eleganta spatiului decorat.

WhatsApp chat