Jaluzele orizontale Bucuresti-Cum masuram?

Dimensiunile proiectului dumneavoastră sunt o parte importantă a procesului de ofertă. Noi va putem ajuta sa luati masurile corecte pt jaluzele orizontale

Vă rugăm să rețineți că aceste măsurători au doar scop informativ și nu vor fi utilizate în scopuri de producție de jaluzele verticale.

Odată ce ați acceptat oferta de la noi, echipa noastra va efectua măsurători precise ale proiectului dumneavoastră  pentru a asigura acuratețe și calitate pt jaluzele orizontale dorite .

Când vă măsurați ferestrele, este important să măsurați atât lățimea, cât și înălțimea fiecărei piese de sticlă.

Acest lucru ne va ajuta să vă oferim o cotație mai precisă. De asemenea, este important să rețineți că măsuram mai întâi lățimea, urmată de înălțimea.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare legate de jaluzele orizontale, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Suntem mereu aici pentru a vă ajuta și pentru a vă oferi cele mai bune servicii posibile.

Vă mulțumim încă o dată că ne-ați luat în considerare pentru proiectul dvs.

jaluele plisate rolete textile Bucuresti
jaluele plisate rolete textile Bucuresti

Caracteristici jaluzele orizontale!

Jaluzele orizontale din aluminiu sunt un plus excelent pentru orice decor modern. Acestea oferă confort, eleganță, stil și protecție împotriva razelor dăunătoare ale soarelui.

Cu designul lor elegant și funcționalitatea, aceste jaluzele orizontale sunt o soluție versatilă pentru orice fereastra de acasă sau de birou.

În plus, aceste jaluzele orizontale vă permit să reglați cu ușurință cantitatea de lumină care intră în cameră, ajustând poziția lamelelor pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice.

Indiferent dacă aveți nevoie de mai multă lumină sau de mai puțină, aceste jaluzele orizontale sunt o opțiune excelentă de luat în considerare. Atunci cand  încercați să creați un spațiu confortabil și elegant în care să vă relaxați sau să fiți productiv.

Deci, dacă sunteți în căutarea unui tratament practic și elegant pentru ferestre, care poate îmbunătăți aspectul oricărei încăperi, luați în considerare acum să cumpărați jaluzele orizontale sau din aluminiu!

Comercializam si montam jaluzele orizontale Bucuresti!