Jaluzelele orizontale aluminiu – de ce merită să le acordați atenție !

Jaluzele orizontale aluminiu produse ce revin în trend. Nu e de mirare – sunt cunoscute de ani de zile, iar proprietățile lor de blocare a căldurii și a soarelui sunt apreciate chiar și de cei mai pretențioși oameni. În prezent, pe piață există o gamă largă de jaluzele orizontale aluminiu. Realizate din diverse culori, cu diverse sisteme de asamblare și control. Utilizatorii apreciază cu siguranță ușurința de curățare a unor astfel de jaluzele. Doar ștergeți lamelele individuale cu o cârpă umedă și un detergent ușor pentru a le face să arate ca noi. De asemenea, pot fi îndepărtate cu ușurință de pe geam și scufundate în apă cu un agent de curățare.

Avantajele jaluzelelor orizontale aluminiu

În prezent, jaluzelele orizontale aluminiu sunt produse în multe culori, inclusiv cele asemănătoare lemnului, cu diverse opțiuni de instalare. Pentru comoditatea utilizatorilor, se recomanda montarea lui in interiorul sticlei, in locasul din sticla, pe cercevea pe carlige, sau folosind suporturi speciale de suprapunere care nu necesita gaurire in tocul ferestrei. Asa numiti montantii fixează jaluzelele orizontale aluminiu și le permit să fie ținute de sticlă, chiar și în ferestrele înclinate.

Jaluzelele orizontale aluminiu, sunt economice?

În comparație cu alte sisteme de acoperire disponibile pe piață, jaluzelele orizontale aluminiu sunt economice. Sunt, de asemenea, decorațiuni grațioase și elegante pentru ferestre în multe birouri și case. Culorile mai calde sunt încă perfecte pentru apartamente și case, nu doar adăugând atmosferă, ci și decorând interioare minimaliste.

Fără îndoială, este foarte convenabil să aranjam liber lamele jaluzelelor orizontale din aluminiu pentru a câștiga câtă lumină ne dorim. În cazul rulourilor, acest lucru este mai degrabă imposibil – trebuie să trageți în sus întregul material pentru a lăsa să pătrundă razele soarelui.

Realizarea jaluzelelor orizontale din aluminiu

Jaluzele orizontale aluminiu moderne, sunt realizate din materiale de înaltă calitate. Lamelele sunt disponibile în diferite grosimi, în funcție de preferințele utilizatorului. Banda este disponibilă în mai multe culori, la fel ca și jgheaburile superioare și inferioare ale jaluzelelor. Jaluzelele tradiționale sunt controlate de un buton conectat la un cablu și de restul mecanismului. 

După cum puteți vedea, chiar și acum este posibil să se creeze un interior modern, plăcut folosind soluții care au fost considerate recent depășite. Da, rulourile nu sunt rele, dar jaluzelele sunt încă printre cele mai des achiziționate jaluzele pentru ferestre și nu numai în Romania.