Cum masuram terasa pentru oferta pret ?

Pentru a obține o ofertă de preț cât mai precisă în vederea închiderii sau amenajării unei terase cu rulouri sau orice alt sistem de închidere, este esențial să măsurați corect spațiul disponibil. Iată pașii pe care îi puteți urma pentru a măsura terasa dumneavoastră:

1. Pregătirea Uneltelor Necesare
Ruletă: Alegeți o ruletă suficient de lungă pentru a măsura întreaga lungime și lățime a terasei.
Blocnotes și creion: Pentru a nota măsurătorile.
Scară: Dacă este necesar pentru a ajunge la înălțimi sau pentru a măsura elemente suspendate.
Nivelă cu laser (opțional): Pentru măsurători mai precise, în special în cazul teraselor cu forme neregulate sau cu unghiuri.
2. Măsurarea Lungimii și Lățimii
Lungimea: Măsurați distanța de la un capăt la altul al terasei, pe partea cea mai lungă. Este important să faceți măsurătoarea la nivelul solului, pentru a obține o precizie mai mare.
Lățimea: Măsurați distanța dintre cele două laturi ale terasei, pe partea cea mai scurtă.
Pentru terase cu forme neregulate, măsurați fiecare secțiune separat și notați fiecare dimensiune.

3. Măsurarea Înălțimii
Dacă planul de închidere presupune și protecție verticală sau acoperișuri retractabile, va trebui să măsurați și înălțimea de la sol până la punctul unde se va instala sistemul de închidere.

4. Verificarea Unghiurilor și Nivelului
Utilizați o nivelă cu laser sau una tradițională pentru a verifica dacă terasa are unghiuri care necesită ajustări speciale sau dacă suprafața este perfect nivelată. Aceasta poate influența modul de instalare a sistemului de închidere.
5. Notarea Detaliilor Specifice
Notați orice coloane, unghiuri, sau obstacole precum țevi sau cabluri care ar putea influența montajul sau necesită ajustări ale dimensiunilor standard ale rulourilor.
De asemenea, este util să notați tipul de material al pardoselii și al pereților, deoarece aceste detalii pot fi relevante pentru instalare.
6. Fotografii
Faceți fotografii clare ale terasei din mai multe unghiuri. Acestea vor ajuta furnizorul să înțeleagă mai bine spațiul și să identifice potențiale provocări.
7. Consultanță Profesională
Cu măsurătorile și fotografiile pregătite, contactați un furnizor sau un consultant specializat pentru a discuta detaliile proiectului. Ei vă pot oferi recomandări bazate pe măsurătorile furnizate și, dacă este necesar, pot efectua o vizită la fața locului pentru măsurători finale și evaluarea spațiului.
Respectând acești pași, veți obține măsurători precise care vor contribui la obținerea unei oferte de preț corecte și la o instalare fără probleme a sistemului ales pentru închiderea terasei.

Totul Pentru Protectia Si Confortul Casei Tale!

Intr-adevar, totul pentru protectie si confort. Avem o gama larga de produse ce te protejeaza si iti ofera un confort de exceptie, de la toata gama de plase anti insecte pana la toate gamele de rolete textile casetate,jaluzele plissate, jaluzele verticale si orizontale, rulouri exterioare, usi de garaj tip rulou, pana la sisteme pentru inchiderea terasei,sticla glisanta,rulouri transparente,folie cu capse si bride. Acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, cu ajutorul celor mai noi tehnologii de productie.