Comercializam rulouri exterioare ieftine.

Cum masuram?

Primul pas pentru a afla pretul pentru rulouri exterioare este sa ne oferiti dimensiuni estimative. Aceste dimesiuni trimise de dvs sunt doar cu rol informativ pentru cotatie.

Dimesiunile de productie vor fi executate de catre noi dupa ce veti accepta oferta noastra.

Se va efecta masuratoarea la nivelul ferestrei pe interiorul incaperi.

Pentru rulouri exterioare se masoara intreaga latime a ferestrei din perete in perete. Si inaltimea se va masura din tocul superior in pervaz. 

Pe langa dimsiuni, mai avem nevoie si de foto cu fereastra pt a putea sa va oferim o cotatie cat mai exacta.

Nota: se masora mai intai latimea si apoi inaltimea.

mod de masurare rulouri
mod de masurare rulouri

Caracteristici rulouri exterioare

Când vine vorba de conceptul de rulouri exterioare, este foarte esențial să înțelegem funcționalitatea și caracteristicile lor complete.

Aceste rulouri exterioare sunt instalate în exteriorul ferestrelor și pot fi realizate dintr-o mare varietate de materiale, cum ar fi aluminiu, lemn sau textile.

Cele mai comune culori pentru rulourile exterioare din aluminiu sunt:
alb si maro (ral 8016/ral 8017)
– pot avea culori preferentiale ca de exemplu verde,argintiu,crem,griantracit etc.
-se pot realiza si in culori ce imita lemnul (wenge,stejar auriu,nuc,mahon).

Scopul principal al acestor rulouri exterioare este de a regla cantitatea de lumină care se filtrează într-un spațiu. Si de a proteja interiorul unei reședințe de intemperiile externe.

Rulourile exterioare vin în diferite forme și dimensiuni. Care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor proprietarilor de case. Rulourile exterioare pot oferi un strat suplimentar de izolație, sporind eficiența energetică.

Pe lângă utilizările lor practice, rulourile exterioare pot spori, de asemenea, aspectul estetic al unei clădiri, adăugând un strat suplimentar de farmec și caracter. Prin urmare, investiția în aceste acoperiri de ferestre poate adăuga valoare proprietății dumneavoastră. Atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic, ceea ce face esențială să luați în considerare cu atenție beneficiile și opțiunile disponibile. Atunci când alegeți rulouri exterioare pentru casa dumneavoastră ideal ar fi sa optati pentru ruloui exterioare din aluminiu.

Comercializam si montam rulouri exterioare ieftine in Bucuresti!