Rulouri Interioare Bucuresti

Rulouri interioare Bucuresti

Aceste jaluzele sunt modelul clasic de rulouri textile interioare, la care tamburul este acoperit cu capace laterale din PVC, disponibile in culori diverse, pentru asortarea perfecta cu tesatura si tamplaria, in aceeasi nuanta sau intr-o nuanta contrastanta, dupa preferinte. Sunt recomandate pentru ferestrele de dimensiuni mici si medii. Materialele utilizate au grade diferite de transparenta/opacitate, inclusiv materiale black-out. Reglarea pozitiei se face foarte usor, prin actionarea unui lantisor, care coboara sau ridica ruloul la nivelul dorit.

Rulouri interioare Bucuresti – intretinere

Intretinerea rulourilor interioare este minima, de obicei este suficienta o aspirare a prafului la intervale regulate sau o curatare cu o laveta umeda. Aproape toate produsele noastre sunt lavabile, la nevoie pot fi curatate cu o solutie slaba de sapun sau detergent cu pH neutru.

Rulouri – masuratori

Masuratorile pentru Rulouri interioare Bucuresti sunt de multe ori mai simple decat cred majoritatea oamenilor. Trebuie respectate cateva reguli de baza:

  1. Utilizati intotdeauna o ruleta metalica (nu din lemn sau un metru de croitorie gen panglica)
  2. Masurati la milimetru si nu faceti rotunjiri
  3. Notati cu atentie latimea si inaltimea. O greseala frecventa este inversarea lor. Pentru aceste produse, latimea sistemului (tambur + console) este cu 40 mm mai mare decat latimea materialului textil. Inaltimea este totala, de la punctul cel mai de sus pana la cel mai de jos, unde se doreste sa ajunga panza. O rezerva de 5-10 cm pentru inaltime este totusi recomandata, pentru orice eventualitate.
  4. Pentru rulourile amplasate direct pe fereastra, este nevoie de un spatiu lateral suficient intre tocul ferestrei si perete, pentru a putea deschide geamul cat mai mult. De asemenea, rulourile amplasate pe perete, deasupra tocului, trebuie sa permita deschiderea ferestrei.

 

Actual Art!
Totul pentru protectia si confortul casei tale!!!

 

Intr-adevar, totul pentru protectie si confort. Avem o gama larga de produse ce te protejeaza si iti ofera un confort de exceptie, de la plase anti insecte pana la toate gamele de rolete textile, jaluzele verticale si orizontale, rulouri exterioare sau usi de garaj. Acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, cu ajutorul celor mai noi tehnologii de productie.

 

Rulouri Exterioare | Rolete Textile | Jaluzele | Jaluzele Verticale | Jaluzele Orizontale | Plase Insecte | Usi Garaj tip Rulou

 

WhatsApp chat