Rulouri aluminiu pret

Gama Completa de Rulouri aluminiu pret | Rulouri Interioare | Rulouri cu caseta si ghidaje laterale | Usi de garaj tip Rulou la preturi exceptionale.

Rulouri aluminiu pret Aplicate

Rulouri aluminiu pret aplicate

sunt acel tip de rulouri aplicate care pot fi montate odata cu ferestrele sau usile din termopan sau ulterior montarii lor si pot fi actionate manual prin snur, pamblica sau manivela dar aceste rulouri exterioare mai pot fi si actionate electric prin telecomanda sau intrerupator.

Rulouri Exterioare Transparente

Jaluzele de Exterior Transparente folosim in mod ideal pentru inchiderea si protectia foisoarelor, a teraselor si a balcoanelor caselor, apartamentelor si restaurantelor. Designul acestor rulouri si jaluzele de exterior transparente permite perspectiva luminoasa si clara.

Rulouri aluminiu pret

Rulourile exterioare pot fi confectionate din aluminiu sau pvc. Acestea impreuna cu tamplaria creaza o bariera termica si fonica foarte ridicata atat in sezonul rece cat si in cel cald.
Cofectionam rulouri din aluminiu cu lamele umplute cu spuma poliuretanica care au dimensiuni de 39 mm sau 45mm cu o varietate coloristica si dimensionala in functie de fiecare proiect in parte.

Rulouri aluminiu pret | Jaluzele de Aluminiu

Rulourile Exterioare si ferestrele se potrivesc percum soarele si vara. Fie ca vrei un sistem de umbrire solara, doresti sa economisesti energie sau ai nevoie de protectie eficienta impotriva intrusilor neinvitati – jaluzelele de aluminiu de la Actual Art sunt sisteme inteligente, complet automatizabile, care reduc costurile energetice, ofera mai mult confort si securitate suplimentara.

Rulourile exterioare chiar reduc zgomotul din exterior si ajuta impotriva insectelor nedorite. De asemenea, ofera o protectie eficienta impotriva vremii nefavorabile. Jaluzelele de aluminiu sunt elemente elegante de design pentru fatade. la Actual Art gasesti o selectie vasta pentru a se potrivi perfect cerintelor arhitecturale.

Caracteristici ale Jaluzelelor Rulou de Aluminiu:

Rulourile Exterioare de la Actual Art nu cunosc limite pentru ideile de proiectare si uimesc cu perfectiunea tehnica si ideile inovatoare. Chiar si arhitectura conservatoare elaborata va fi complimentata de jaluzelele de aluminiu Actual Art din punct de vedere al functionalitatii si stilului: fronturile mari sunt protejate eficient de soare sau de ochii trecatorilor.

Te bucuri de umbra binevenita si de intimitatea casei tale. Jaluzelele se adaptează, de asemenea, la formele provocatoare ale ferestrei. Chiar si geamurile triunghiulare sunt transformate în elemente de design, datorita rulourilor exterioare de la Actual Art..

WhatsApp chat