Rolete textile

sau rulouri interioare, atat cele simple, cat si cele cu caseta si ghidaje laterale sunt intotdeauna o alternativa de luat in serios, acestea ofera protectie   impotriva razelor solare dar si aspect decorativ.
Avem o varietate larga de culori, materiale si modele care sunt concepute sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi.

Noi lucram doar pe comanda.

Roletele interioare produse de Actual Art sunt confecționate din materiale textile cu diverse grade de opacitate, de la cele semitransparente până la cele de tip blackout, ce opresc în totalitate pătrunderea luminii. Roletele interioare pot fi montate pe tâmplăria geamului, pe perete sau pe tavan. Profilele folosite pentru producerea acestor rolete sunt din aluminiu, iar componentele sunt fabricate din plastic de cea mai bună calitate.

Roletele textile reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru protecția împotriva soarelui și pentru decorarea spațiului interior. Deoarece materialele textile folosite pentru producerea roletelor sunt disponibile într-o largă varietate de culori și țesături, roletele textile pot fi folosite atât pentru locuințe cât și pentru birouri.

 

Ce Materiale Folosim În Producția Roletelor Interioare?

 • Materiale semitransparente: sunt țesăturile clasice care permit pătrunderea luminii în încăpere.
 • Materiale cu un grad ridicat de opacitate: sunt țesăturile care opresc aproape în totalitate pătrunderea luminii în încăpere.
 • Materiale de tip black out: sunt țesături ce opresc complet pătrunderea luminii în spațiul în care au fost instalate.
 • Materiale de tip black out cu folie argintie pe partea exterioară: acest tip de țesătură oprește complet pătrunderea luminii, iar folia argintie de pe spatele materialului are rolul de a reflecta razele soarelui și de a opri pătrunderea căldurii în încăpere.
 • Materiale ale căror țesături imită bambusul.

 

Roletele textile pot fi montate pe tâmplăria geamului sau pe perete. În funcție de dimensiunea lor și de locul unde urmează a fi instalate, Actual Art produce următoarele sisteme de rolete:

 • Mini
 • Mini cu caseta si ghidaje laterale
 • Clasice
 • Maxi
 • Rolete maxi 38 cu caseta

 

Roletele mini se folosesc pentru ferestrele mici și se montează pe tâmplăria geamului. Lățimea maximă la care pot fi confecționate este de 160 cm, iar înălțimea maximă este de 250 cm. Tubul pe care se înfășoară materialaul este din aluminiu, cu diametrul de 17 mm. Contragreutatea care se montează în partea de jos a roletei este de asemenea din aluminiu. Accesoriile (grupul de comandă, lănțișorul de acționare și căpăcelele de plastic), cât și contragreutatea sunt disponibile în culorile alb, maro, gri, bej și culori care imită lemnul. Roletele mini pot fi montate fără găurirea tâmplăriei, cu ajutorul clemelor de fixare, în cazul ferestrelor mobile.

Roletele mini cu casetă și ghidaje laterale se montează pe tâmplăria geamului. Lățimea maximă la care pot fi confecționate este de 160 cm, iar înălțimea maximă este de 210 cm. Tubul pe care se adună țesătura are diametrul de 17 mm și este din aluminiu. În plus, față de sistemul mini simplu, acest sistem are o casetă superioară ce acoperă tubul și materialul și ghidaje laterale ce vin fixate pe tâmplărie cu ajutor unei benzi dublu adezive. Culoarea casetei, ghidajelor, contragreutății și accesoriilor poate fi albă, maro, nuc, stejar auriu sau mahon, astfel roletele se vor asorta perfect cu tâmplăria.

Roletele clasice pot fi montate atât pe tâmplăria geamului cât și pe perete sau pe tavan. Lățimea maximă la care pot fi confecționate este de 200 cm, iar înălțimea maximă este de 250 cm. Tubul pe care se adună materialul este din aluminiu cu diametrul de 25 mm. Accesoriile și profilul inferior sunt disponibile în culorile alb și maro.

Roletele maxi sunt folosite în cazul în care dorim să acoperim ferestre cu suprafețe mari. Pot fi montate pe perete sau pe tavan. Tubul din aluminiu pe care se înfășoară materialul are diametrul de 30 mm. Accesoriile și profilul inferior sunt disponibile în culorile alb sau maro. Roletele maxi pot acționate manual sau pot fi prevăzute cu motor și telecomandă.

Roletele maxi 38 cu casetă, au tubul din aluminiu cu diametru de 38 mm și sunt prevăzute cu casetă. Sunt folosite atunci când dorim să acoperim o fereastră mare cu o singură roletă. Caseta din aluminiu este de culoare albă, iar montajul roletelor se poate face atât pe tavan, cât și pe perete.

 

Rolete Textile Blackout

Roletele textile Blackout sunt jaluzele, a caror principal scop este sa opreasca aproape 100% lumina dintr-o incapere. Ahitectii si designerii folosesc numele datorita functiei acestor jaluzele tip rulou.

Materialul folosit pentru fabricarea roletelor blackout este opac. Ele se mai numesc si Rolete Opace, deoarece ele pot stopa lumina 100% din a intra in camera, insa uneori nu reusesc sa faca asta in totalitate. Aceste rulouri opace sunt folosite in special in dormitoare, laboratoare sau sali de teatru si cinema.

De asemenea in birouri in care au loc prezentari cu ajutorul screen-urilor.

 

Tipuri De Rulouri Blackout

 • Rulouri Blackout Madagaskar Silver au spatele aluminizat
 • Rulouri Blackout Madagascar au spatele cauciucat colorat
 • Rulouri Melisa BO cu spatele cauciucat alb
 • Rulouri Melisa BOBB cu spatele cauciucat colorat
 • Rolete Aluminiu Blackout cu spate reflectorizant
 • Rolete textile Lino Blackout – spatele cauciucat alb, material care imita naturaletea lemnului
 • Rolete Blackout cu model

 

Caracteristici Ale Rulourilor | Roletelor Opace

 • Eficienta energetica in timpul verii, cand impiedica supraincalzirea casei
 • Control perfect al luminii in sepcial in dormitoare si camere ale copiilor, bebelusilor
 • Instalate direct pe rama geamului, putand fi folosite in combinatie cu perdele sau draperii
 • Pot fi instalate pe perete, evitand costul cu alte produse pentru geam.

Actual Art!

Totul Pentru Protectia Si Confortul Casei Tale

Intr-adevar, totul pentru protectie si confort. Avem o gama larga de produse ce te protejeaza si iti ofera un confort de exceptie, de la plase anti insecte pana la toate gamele de rolete textile, jaluzele verticale si orizontale, rulouri exterioare sau usi de garaj. Acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, cu ajutorul celor mai noi tehnologii de productie.