Rolete Textile Blackout

Rolete Textile Blackout

Jaluzelele Verticale Blackout  sunt o buna alternativa la traditionalele draperii, avand in vedere ca se pot folosi pentru a diminua lumina intr-o incapere, sa a o elimina in intregime. Jaluzelele blackout sunt perfecte pentru cametre in care este nevoie de mai mult intuneric pentru diverse activitati – TV, gaming.

Rolete Textile Blackout – Garantie! Masuratori gratuite – Livrare gratuita – Montaj gratuit

Jaluzelele verticale au o lunga traditie intre produsele de umbrire si protectie impotriva soarelui. Sunt in continuare preferate datorita controlului pe care il avem asupra luminii ce patrunde in interiorul spatiului in care au fost instalate.

Cum ajustam jaluzelele?

Prin rotirea benzilor verticale putem regla cantitatea de lumina ce patrunde in interiorul spatiului decorat. Se pot folosi pentru orice tip de ferestre, existand diverse posibilitati de montaj. Manevrarea jaluzelelor poate fi facuta manual, cu ajuturul snurului de actionare sau electric caz in care se instaleaza un motor cu telecomanda. Sunt potrivite atat pentru spatii comerciale si birouri, cat si pentru locuinte.

Actual Art va ofera jaluzele verticale disponibile intr-o larga varietate de tesaturi si nuante. Pe langa posibilitatea alegerii jaluzelelor dintr-o gama diversificata de materiale si culori, Actual Art asigura clientilor si colaboratorilor stocuri importante pentru fiecare tesatura si culoare.

Jaluzelele verticale sunt folosite frecvent atat in decorarea si umbrirea locuintei dumneavoastra cat si a birourilor, spatiilor comerciale sau a altor spatii. In functie de particularitatile fiecarui spatiu in care urmeaza sa fie instalate jaluzelele verticale, va vom recomanda tesaturile

Actual Art!
Totul pentru protectia si confortul casei tale!!!

 

Intr-adevar, totul pentru protectie si confort. Avem o gama larga de produse ce te protejeaza si iti ofera un confort de exceptie, de la plase anti insecte pana la toate gamele de rolete textile, jaluzele verticale si orizontale, rulouri exterioare sau usi de garaj. Acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, cu ajutorul celor mai noi tehnologii de productie.

 

Rulouri Exterioare | Rolete Textile | Jaluzele | Jaluzele Verticale | Jaluzele Orizontale | Plase Insecte | Usi Garaj tip Rulou

 

WhatsApp chat