Plase de Tantari Glisante Bucuresti

Plase de Tantari Glisante Bucuresti

Plasele impotriva insectelor tip plisse sunt speciale, intrucat reprezinta singurul model ce poate fi utilizat pentru usi si ferestre cu dimensiuni mari.

Fiind o inovatie japoneza de ultima generatie, sistemul plase tantari tip plisse este cel mai nou in ceea ce priveste protectia contra insectelor. Nu numai ca se bucura de un design placut, dar este incredibil de usor de folosit. Plasa poate fi actionata foarte usor, fiind foarte fiabila pentru un uz indelungat si asta se intampla, in mare masura, datorita faptului ca nu are piese pretentioase, cum ar fi arcurile.

Plasa tantari insecte tip plisse este optiunea ideala pentru usile si ferestrele de mari dimensiuni si reprezinta o varianta foarte buna atat pentru birou, cat si pentru casa.

Plase de Tantari Glisante Bucuresti

sunt acele tipuri de plase insecte care au o plasa in forma de evantai si sunt foarte usor de utilizat mai ales in locurile care nu ne permit deschiderea unei alte plase sau dorim ca spatiul respectiv sa nu fie ocupat. Va mai putem spune despre aceasta plasa de insecte de tip plisse ca pot fi comandate pe dimensiuni impresionante cu dimensiuni de pana in 6000 mm latime in 3 canate si 3000 mm pe inaltime.

Plasele tip plisse – sunt o inovatie in materie de protectie impotriva  insectelor. Sunt concepute cu un sistem de culisare fara componente pretensionate. Plasele plisse sunt o solutie moderna si foarte practica de protectie impotriva insectelor. Rama este din aluminiu iar plasa este din fibra de sticla. Avantajul acestora consta in faptul ca se pot confectiona pe dimensiuni foarte mari,  se pot realiza intr-un canat sau mai multe si au o durata de viata foarte mare.

Actual Art!
Totul pentru protectia si confortul casei tale!!!

 

Intr-adevar, totul pentru protectie si confort. Avem o gama larga de produse ce te protejeaza si iti ofera un confort de exceptie, de la plase anti insecte pana la toate gamele de rolete textile, jaluzele verticale si orizontale, rulouri exterioare sau usi de garaj. Acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, cu ajutorul celor mai noi tehnologii de productie.

 

Rulouri Exterioare | Rolete Textile | Jaluzele | Jaluzele Verticale | Jaluzele Orizontale | Plase Insecte | Usi Garaj tip Rulou

WhatsApp chat