Jaluzele Premium

Gama Completa de jaluzele Premium Orizontale | jaluzele Premium Verticale| Rolete Textile | Rulouri Interioare | Rulouri Exterioare la preturi exceptionale.

jaluzele Premium orizontale

jaluzele Premium orizontale din aluminiu reprezinta un element de decor esential, contribuind la amenajarea cu stil a unui interior modern. Ofera protectie impotriva razelor solare si in acelasi timp permit reglarea fluxului de lumina prin orintarea suprafetei lameleor.

 

Noi lucram doar pe comanda.

jaluzele Premiumle orizontale sunt versatile, compacte, jaluzele Premiumle perfecte pentru spatii limitate. Ele se potrivesc in cele mai inguste spatii, oferindu-I ferestrei un aspect curat si organizat.

Ele constau din lamele orizontale reglabile. Unghiul lor poate fi ajustat pentru a regla flexibil lumina care patrunde in interior.

Aceste storuri sunt confectionate din aluminiu si sunt astfel robuste si rezistente. Sunt potrivite pentru utilizare în orice camera si pentru ferestre de diferite forme si dimensiuni. Pot fi utilizate in zone umede, precum bucatarii si bai. Munca la computer este mai usoara cu ele deoarece blocheaza razele soarelui in a ajunge pe ecran. In interiorul camerei, jaluzele Premiumle cu lamele orizontale creeaza o atmosfera sobra si relaxanta. Stilul lor delicat se potriveste superb cu arhitectura liniara si designul interior minimalist.
O gama variata de culori si texturi ale lamelelor ofera oportunitatea de a fi creative cu designul interior.

Avantajele jaluzele Premiumlor orizontale: Aceasta jaluzea poate fi mutata liber in sus si in jos. Lamelele pot fi pozitionate in orice pozitie pe fereastra. Folosind unghiul de inclinare reglabil, poti controla lumina care patrunde in incapere pentru a se potrivi cu gustul tau individual.

Caracteristici ale jaluzele Premiumlor Orizontale

  • Croite la comanda | Lamele elegante din aluminiu de 25mm
  • Profilul superior si inferior asortat lamelelor
  • Rotirea lamelelor se efectueaza de la o tija de plastic
  • Ridicarea si coborarea jaluzele Premiumi se face cu un snur lateral

 

Actual Art va ofera jaluzele Premium orizontale disponibile in 60 de culori, iar accesoriile sunt in aceeasi culoare cu cea a lamelei din aluminiu. Detinem un stoc consistent pentru fiecare nuanta, astfel incat putem onora orice comanda, in cel mai scurt timp. Varietatea culorilor puse la dispozitie de firma noastra te ajuta sa iti personalizezi imobilul dupa propriul plac. Asamblarea jaluzele Premiumlor se face pe o line automatizata, de ultima generatie, iar produsul finit pe care il oferim este de cea mai buna calitate. In gama noastra de lamele se gasesc culori clasice, culori sidefate, culori mate, culori imitatie lemn, lamele perforate.

jaluzele Premium orizontale din aluminiu se gasesc in urmatoarele variante:

– jaluzele Premium orizontale cu lamele de 16 mm;
– jaluzele Premium orizontale cu lamele de 25 mm.

jaluzele Premiumle orizontale sunt ideale pentru aplicatii precum bucatariile si baile.

Pentru ambele tipuri de jaluzele Premium orizontale, accesoriile va sunt oferite in culoarea lamelelor.

jaluzele Premiumle orizontale au un sistem de rotire a lamelelor in plan orizontal cu ajutorul caruia se poate regla intensitatea luminii ce patrunde in incapere si un sistem de blocare in plan vertical ce permite ridicarea jaluzele Premiumlor pana la nivelul dorit.

jaluzele Premium verticale

jaluzele Premium verticale reprezinta o modalitate practica si eleganta de protectie impotriva razelor solare si de pastrare a intimitatii caminului, spatii comerciale si de birouri.

 

Noi lucram doar pe comanda.

jaluzele Premium Verticale Textile

jaluzele Premium verticale – Acest tip de jaluzele Premium este deja foarte bine cunoscut si folosit. Sunt practice, versatile si materialele disponibile sunt in zeci de modele si sute de culori. Ele sunt folosite atat la birouri cat si in locuinte. Panzele de material pot fi combinate in moduri inedite, iar sina de aluminiu permite montarea acestora la geamuri dificile ( geamuri inclinate, geamuri rotunde) si permite deschiedrea  atat din stanga sau dreapta cat si din mijloc, pentru a-ti permite accesul oriunde. Desi popularitatea jaluzele Premiumlor verticale a scazut si in Romania, pentru a face loc jaluzele Premiumlor mai moderne, ele nu se vor demoda niciodata, iar pretul lor le face foarte accesibile.

jaluzele Premiumle Verticale iti ofera flexibilitate si te ajuta sa iti exprimi creativitatea.
Designul inovativ permite lamelelor sa elibereze suprafata ferestrelor, oferind astfel vitibilitate maxima asupra privelistilor existente.

Materialele pentru jaluzele Premium verticale fac parte dintr-o colectie variata, cu culori dintre cele mai diverse, de la nuante contemporane la tonuri naturale calde. Combinarea tutror acesto optiuni dau posibilitatea creeri unor jaluzele Premium Verticale cu aer distins.

jaluzele Premium Verticale Blackout

jaluzele Premiumle Verticale Blackout  sunt o buna alternativa la traditionalele draperii, avand in vedere ca se pot folosi pentru a diminua lumina intr-o incapere, sa a o elimina in intregime. jaluzele Premiumle blackout sunt perfecte pentru cametre in care este nevoie de mai mult intuneric pentru diverse activitati – TV, gaming.

jaluzele Premium verticale – Garantie! Masuratori gratuite – Livrare gratuita – Montaj gratuit

jaluzele Premiumle verticale au o lunga traditie intre produsele de umbrire si protectie impotriva soarelui. Sunt in continuare preferate datorita controlului pe care il avem asupra luminii ce patrunde in interiorul spatiului in care au fost instalate.

Cum ajustam jaluzele Premiumle?

Prin rotirea benzilor verticale putem regla cantitatea de lumina ce patrunde in interiorul spatiului decorat. Se pot folosi pentru orice tip de ferestre, existand diverse posibilitati de montaj. Manevrarea jaluzele Premiumlor poate fi facuta manual, cu ajuturul snurului de actionare sau electric caz in care se instaleaza un motor cu telecomanda. Sunt potrivite atat pentru spatii comerciale si birouri, cat si pentru locuinte.

Actual Art va ofera jaluzele Premium verticale disponibile intr-o larga varietate de tesaturi si nuante. Pe langa posibilitatea alegerii jaluzele Premiumlor dintr-o gama diversificata de materiale si culori, Actual Art asigura clientilor si colaboratorilor stocuri importante pentru fiecare tesatura si culoare.

jaluzele Premiumle verticale sunt folosite frecvent atat in decorarea si umbrirea locuintei dumneavoastra cat si a birourilor, spatiilor comerciale sau a altor spatii. In functie de particularitatile fiecarui spatiu in care urmeaza sa fie instalate jaluzele Premiumle verticale, va vom recomanda tesaturile si nuantele potrivite.

Ce tip de jaluzele Premium verticale vrei sa cumperi?

In productia de jaluzele Premium verticale folosim tesaturi cu diverse grade de opacitate, de la cele semi-transparente, pana la cele perfect opace, de tip black-out. Tesaturile folosite pentru producerea jaluzele Premiumlor verticale au in compozitie polyester, fibra de sticla, bumbac. O parte dintre aceste materiale sunt tratate ignifug si antistatic.

Lamelele textile folosite pentru confectionarea jaluzele Premiumlor sunt disponibile in doua variante: cu latime de 89 mm si cu latime de 127 mm. jaluzele Premiumle verticale cu lamele de 127 mm reprezinta sistemul standard, cel mai des intalnit in decorarea ferestrelor. jaluzele Premiumle cu lamele de 89 mm pot fi adaptate cu usurinta oricarui spatiu. Acest sistem aduce un plus de eleganta spatiului decorat.

WhatsApp chat